Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

i'm going to.... menikmati holiday di saat2 akhir!! :)

>> Friday, December 24, 2010

sekarang rasa sgt excited sbb sat lg my cousin, saady yg poyo tahap gaban tu nak dtg. kiteorg plan nak p jalan2 area Kuantan. ntah ape yg best kat Kuantan pon, tak tahu la si saady bongok nie. haha. tapi takpe la. aku nak excited jugakkk.

tapi, kan best kalo my aunt yg poyo lagi2 byk tu join skali. Ciknah!!! meh la join kiteorg please. ponteng je keje tu. lgpon weekend nie ciknah takde wat ape jugak kan. jom laaa.. jom laaa.. lame kan kite tak wat perangai gila secara bertiga.. rindu wooo~

nangis. T__T sbb rindu.


ciknah poyo-angah baik-saady bongok
hehe :)



anyway, at this time, aku sepatutnye sebok mpacking baju bajan for our trip ni. but i really don't know nak bawak baju ape. sbb aku rasa memang dah takde baju dah kowt! oh please. ko tengok. pompuan mmg mcm nie kan. padahal almari mcm dh nak roboh ok baju bajan serta geng2 nya lebih berat dr almari itu sendiri. apa tiada baju lagi kah untuk di-pakai-in? kalo dah takde, ape lagi?? mari lah shopping baju nanti!! HAHA. bile nk insaf pon tak tahu lah~


so, beginilah keadaan aku. end up, aku dok ngadap laptop je. beg kat sebelah kiri masih terbengkalai. baju2 yg konon2 mcm nak dipakai bersepah2. almari terbukak. masih dok pk2 nak pakai baju ape? nak bwk baju ape? haih. teruk kan pompuan? eh? ke aku sorg je pompuan yg berkelakuan begini? erk?


baiklah. nak buat rajin skrg lah. sbb dh habis mbebel. hehe.



so, take care k peeps. jom la sama2 menikmati cuti di saat2 akhir ni :)



11 comments:

echah mashuri December 24, 2010 at 6:11 PM  

perghhh..mcm seronok je smpt lagi sis nak menghabiskan cuti yeeee...;p

kalau2 ade pkwe kuantn yg esem2 sile kirim slm bg pihak echah yeee.^^

mira.una December 24, 2010 at 8:23 PM  

xyah bwk bnyk baju sys
kt situ shpping byk2
haha

Syam December 24, 2010 at 9:05 PM  

Selamat bertugas kembali cikgu soffea! Hehehehehe

IMANSHAH December 25, 2010 at 12:51 AM  

cg iman tag cg soffea untuk join contest..kalau nak lah..huhu

http://pembawarotan.blogspot.com/2010/12/contest-dan-kacamata.html

soffea December 26, 2010 at 1:28 PM  

apek: thanks :)

anisah: jom la cuti sama2 :)


aizuddin: best kan. hehe.

soffea December 26, 2010 at 1:29 PM  

echah:
haha. mesti lah sempat echah. nie la kalo org tak sdr diri keje asyik nk merayap je. haha. alaaa... tak jumpa lak org ensem2.. sbb kalo ade pon, sis kim salam untuk diri sis sndiri dulu. kih3~

soffea December 26, 2010 at 1:31 PM  

mira.una:
dah balik dr shopping dik :) tp shopping handbag n shawls je. hehe.


zoey:
yeah. sgt besh!!~


syam:
haha. ucapan itu mendatangkan kesedaran dlm diri ni syam. haha. thx. slmt berposting juga~


iman:
thanks cikgu iman. sy akan join. insyaAllah.. harap2 tak smpai tarikh tutup la. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP