Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Contest aku dan kacamata :)

>> Sunday, December 26, 2010

salam kembali dr holiday. ewah~


Cikgu ImanShah kite telah mengetag aku utk join contest aku dan kacamata hitam. pheewit. kenyit mata sikit ;) tp nmpak ke? bukan pakai kaca mata hitam ke? ke? ke? hehe. thanks ya cikgu Iman sbb sudi tag saye yg comot nie :)


penganjur contest ni encik SyafiqRosli. boleh klik SINI untuk keterangan lanjut yerp. kot tibe2 korg rase mcm nak join kan :)

contest nie sgt simple. pergh. sume contest pon aku ckp simple. mmg simply simple la aku ni. tiba2 aku plak yg simple aphal?



ehem!

so.. here we go~




nie picture aku dan kacamata hitam ku juga pokok di sebelah ku :)




dan aku haruslah mengetag another 2 persons untuk melayakkan diri dlm contest ni.

so, i wanna tag:

cik Wan Nor Fairuz


cik Nurul Fahri



harap2 sudi lah ye sama2 join contest ni :)





*fuhhhhh~~~~ (awal asyaari sdg jampi bg menang ^__^)*


20 comments:

Liquid December 26, 2010 at 3:52 PM  

phewittt... nk kenal bule... ehehehe

soffea December 26, 2010 at 9:04 PM  

en.Liquid: weeewiiitttt :) haha.


isz: nah. nah. nak sign kat mane? haha.


c.Iman: wahahaa. haruslah. 6oan kot! haha.

mR.sYaH December 26, 2010 at 11:23 PM  

wah.. semart r.. pakai spek gitu..

echah mashuri December 27, 2010 at 12:25 AM  

perghhh..hehe..masih dalam mood kecontestan ke sis..?

cmne holiday aituh.bes?heee

Along Tapa December 27, 2010 at 2:55 AM  

fuhlamak..mengancam siottt...aku tertarik betul dengan pokok kat belakang tu...tu pokok betul ke pokok cat tu??haha

Gorengbaek - Ini teknik-teknik penting untuk berjaya...

Hangit habis dah - Aku pantang betul jenis orang cenggini

Ieqa Swetluv December 27, 2010 at 7:13 PM  

wahh bukan main bergayer lg dia ye!! gdluck okies ngee

soffea December 27, 2010 at 7:31 PM  

mr. Syah:
ehem! kacak kan saye? ^__^


echah:
tu lah. mood contest tak habis2 lg~ wah. best echah. asalkan holiday. harus best. hehe.


along:
pergh.. giler high taste dow ko suka pd tumbuhan. hehe. tu pokok tipu aku rase. kot la~


maCy:
alaaa.. u punye ke? tak leh ke kalo share? hihi~


ieqa:
wahwah. thanks ieqa :)

sab December 27, 2010 at 9:19 PM  

hehe. sab nk join jugak. wee~

nas December 27, 2010 at 9:36 PM  

pergh..akak...
gambar ni cun la..
macam retro plak pakai spek mata hitam besar..hehehe

soffea December 27, 2010 at 11:05 PM  

ainZulaikha: thanks :)

sab: meh la join skali sab~

soffea December 27, 2010 at 11:05 PM  

nas:
ye ke adik? haha. tu la pasal cikgu Iman ckp aku mcm saloma yaw. haha.

sab December 28, 2010 at 3:14 PM  

ala dear..x sure lagi kan..rmi kot yg join contest tuh. huhu.

soffea December 28, 2010 at 3:23 PM  

sab:

hehe. tapi u ade peluang yg besar tu. cntik picture u :)

Syafiq Rosli December 30, 2010 at 2:03 PM  

toing2..tuan tnh dtg tgk..all da best ya..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP