Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Contest Muslimah Anggun.

>> Tuesday, December 28, 2010


Mood contest mcm dah nak habis. Tapi contest ini menggetarkan jiwaku lah!~ ewahh :)
plus, i've been tagged by 2 sweet ladies yg mengajak join contest ni. so, i wanna give it a try. thanks to my sweet Alia and also dik Qlah, sbb sudi tag saye :)




boleh klik SINI (bukan sana) untuk join skali. jom la korang. best contest ni. thanks to cik Myzaffarida (pergh. sedap giler nama anda) sbb anjurkan contest ni. saya join tau~





ehem!~


Ujian dan dugaan Allah telah mematangkan diri dalam membentuk menjadi muslimah sejati, walau masih banyak yg perlu diperbaiki, tetapi pasti, akanku gagahi, untuk mencari cintaNya yang hakiki.

:: senyumlah. walau diri disakiti; meski berkali kali ::
^__________^



3 persons to tag:

1) Kak As comel
2) Ika comel
3) Mira comel


Best of luck untuk sume contestants muslimah anggun!!!~

25 comments:

mR.sYaH December 28, 2010 at 3:41 PM  

saya xleh nak jion kontest ni.. hahahaha...

semoga menang!

Cik Yana December 28, 2010 at 3:45 PM  

ada orang pernah cakap tak muka awak macam Fida yang blakon drama syurga cinta tu?
Same la!

soffea December 28, 2010 at 4:16 PM  

mr.Syah:
tu la pasal.. kalo tak sy dh tag anda dah.. hehe :)

thanks. moga2 :)

soffea December 28, 2010 at 4:18 PM  

cik Yana:

hye ;) ade kawan2 yg ckp mcm tu. even family pon. tp kn, sy penah jumpe profile kat FB, memang sama betul ngan Fida. die siap buat comparison lagi. fuyooo~

nway, thanks ya cik yana :)

maCy December 28, 2010 at 4:35 PM  

hik3. malu lah walau tak ditag. haha


gudluck sis! ;D

echah mashuri December 28, 2010 at 5:43 PM  

wahhh..ayuee gitu..hehe..ayt quotes tuh bonus utk menanglah!!hehe

ainakhani December 28, 2010 at 6:54 PM  

uih bukan main lagi anggun dia. hahahaha good luck (:

IMANSHAH December 28, 2010 at 7:01 PM  

wah muslimah gitu..agak2 kalau saya bertudung??hehe

soffea December 28, 2010 at 7:11 PM  

maCy:
malu nape maCy? hehe.thx ya~

hanisah:
thanks awk~ :)


echah:
ayat quotes tu syarat contest nie, echah. tulus ikhlas dtg dr hati. ewahhh~

soffea December 28, 2010 at 7:12 PM  

eny:
thanks dear ;)


ainakhani:
haha. perasan je tu. hehe. thanks ya aina~


Iman:
cikgu teringin nak masuk jugak ke?? ala.. kalah la saye mcm ni.. hehe =)

IMANSHAH December 28, 2010 at 10:07 PM  

semua kawan2 saya lari kalau saya pakai tudung..hehe

dah balik ke negara Bota ke

Muhamad Zaki Zafir December 28, 2010 at 11:00 PM  

ouh contest ni xblh nk join.pakai tudung pn tp muka ada jambang, suara pun besar.haha. :D

selamat berjaya ye.. :)

soffea December 28, 2010 at 11:09 PM  

cikgu Iman:
jom sume lariiiii!!! hehe.


belum balik bote lagi cikgu.. masih di bentong. khamis nie teman balik le.. jumaat meeting. wuhuuu.. malasnye saye. nak cuti lagi please.. hehe.

soffea December 28, 2010 at 11:10 PM  

Zaki:

jambang tu kire mcm headband yg jd pesen skrg la.. boleh ke gitu? hehe.


nway, thanks for the wish ya~

soffea December 28, 2010 at 11:58 PM  

alynn:

thanks a lot alynn :)

ayulunera December 29, 2010 at 12:18 AM  

memang anggun.....cantik..
gud luck ya...(^__^)

Syam December 29, 2010 at 1:57 PM  

Anggun2!
Kontes utk muslim hensem takde ke? huhuw

Ain Zulaikha December 29, 2010 at 7:38 PM  

muka ada iras sape eh, errr yang pelakon tu.. huhu tak ingat nama.. good luck :)

qiela December 29, 2010 at 8:33 PM  

waahhh..chumell anda..
wee..
erm anda ditag di blog saye..

shizuka December 30, 2010 at 12:12 AM  

:)yup!terasa keikhlasan disitu.:)

soffea December 30, 2010 at 12:22 AM  

ayulunera:
thanks ayu!!~ muahmuahxoxo~


syam:
haha. iye kan. takpe. nanti akak wat contest tu k. syam mesti join tau. hehe.


amirrah:
thanks yaaa :)


ainZulaika:
pelakon mane?? haha. ya.. thanks ain~


qiela:
thx qiela. n ya, thanks tag sy. ade mase, insyaAllah sy buat ye.


shizuka:
terima kasih kerana merasai keikhlasan itu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP