Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Minta jasa baik anda~

>> Wednesday, October 27, 2010

salam ;)

hye readers. i'm here, posting this entry to ask for ur favor.
please. do report this page ya. Ia nya menghina junjungan kita, Nabi Muhammad S.A.W.


astaghfirullah al azim...

tak sanggup nak bace post2 kat wall die tu. rase sgt sedih. sgt sebak. seriously.

dan semoga dgn masa yg kita luangkan sedikit untuk m'report page itu akan diberi ganjaran pahala oleh Allah. sama2 kita bantu pertahankan semua yg berkaitan agama suci kita.





click sini ya sahabat:



Terima kasih.
semoga kita semua diberkati Allah..
aminnn~


18 comments:

Liquid October 28, 2010 at 5:03 AM  

ish sape la org yg x bertamadun ni hmm marah lak incek liquid rase...

Hana Faza-same person October 28, 2010 at 7:41 AM  

astaghfirullah.. Allah saja balas perbuatan mereka ni.. di dunia mungkin mereka bebas, tp kat akhirat nnti, jawablah sendiri..semoga kita terlindung dengan rahmatNya

Peri PiA October 28, 2010 at 9:00 AM  

Astaghfirullah

manusia jahil..xtakut kah pada Allah


salam ziarah,salam kenal

d_tieah October 28, 2010 at 12:11 PM  

Giler!!!
Ntah anak haram mn yg buat page fb tu kan..
Mmg masuk neraka lah dia..
Lahanat..
[Npe aku emo sgt ni!]
Huhh..

YOUsoF October 28, 2010 at 3:39 PM  

ASTAGHFIRULLAHALAZIM.......

imanshah October 28, 2010 at 6:40 PM  

izin share...macam nak sepak2

soffea October 30, 2010 at 11:21 PM  

incekLiquid:

huhu. ntah ler. tak dpt dikenalpasti. mmg tah pape.

soffea October 30, 2010 at 11:21 PM  

sisHana:

betul kak.. aminnn~

soffea October 30, 2010 at 11:23 PM  

Peri Pia:

salam kenal juga. thnks sudi ziarah sini.

sgt menyedihkan ade org mcm ini.

soffea October 30, 2010 at 11:24 PM  

d_tieah:

huhu.. mmg patut kite emo, tieah.. huhu.

soffea October 30, 2010 at 11:25 PM  

Yousof:
astaghfirullah~


iman:
ya. silekan. dn mari kite sepak2 secara berjemaah. haha.

naz October 31, 2010 at 8:08 AM  

islam not terorist. jadi bangkang dengan cara kita ok :)

zns November 2, 2010 at 12:13 PM  

mmm...ada jugak yang mcm nie ek?
dunia akhir zaman

soffea November 2, 2010 at 7:35 PM  

echah: try la bukak. tp sis rase dh takde la.. bagus la kan~

naz: ya. take the right action. be professional.

iman: hehe. lama kan? busy la lately. huhu.


zns: tulah.. semoga kite sentisa dilindungi Allah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP