Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

difficult time.

>> Saturday, October 23, 2010



always: kite niat nak tolong org smpaikan kite mcm susahkan diri kite sorg.
moreover: time tu kite tengah senang, patut tolong org susah.
BUT: skrg kita susah, dia pula mcm tak endah.
so? : i don't know what which when how why blablabla.
the TRUTH is: i don't want to be labeled as a 'cruel' person. huh.




see:
walo sedang susah, tetap tak smpai hati nak susahkan org yg tidak endah yg kite tolong waktu dia susah.

haih. susah. susah~




doraemon!!! tolong saya.

yaaaa...
mesin memberanakkan wang~
ting~

aiseh. yen je? nak Dollar laaa!!

hahaha.


_________________________________________________


Ya Allah, Kau murahkanlah rezekiku.
permudahkanlah segalanya bagiku~
aminnn~


21 comments:

Farah Sygs October 23, 2010 at 8:11 PM  

SKRG SUSAH NA CRI TEMAN YG SUKA DUKA ADE DISISI KITA..PHM KITE...susa2

missALIA October 23, 2010 at 8:29 PM  

yuhuu~ wut happen? wanna share?

mira October 23, 2010 at 8:37 PM  

betoll!!!

tapi takpe kak..klu akak tlg org..insyaALLAH..klu die tak tlg akak blik pun, mst ade org lain yg akan tlg akak.

tp klu bab duit..emm..susah ckit sbb kite kene tolong org tapi jgn smpai memudaratkan dri kita kan..

adekah ini pasl duit?tetibe je..huhu

imanshah October 23, 2010 at 9:22 PM  

ayoyo, banyak2 bersabar,,,hari ni hari kita ditimpa musibah, pasti allah permudahkan andai kita selalu mohon pertolongan-Nya

soffea October 23, 2010 at 11:18 PM  

fara:
yup. mmg sgt susa. time susah je cri kite. huhu.

alia:
wuhuuu.. sedih. sadis. i msg u kat FB ya ;)

soffea October 23, 2010 at 11:20 PM  

mira:
huhu.. betul tu mira.. semoga setiap kesabaran kite akan dibalas dengan balasan yg paling baik.. insyaAllah..

ur words help me a lot. thanks sis ;) love ya <3

duit ke? haha.

soffea October 23, 2010 at 11:21 PM  

iman:
yup. sedang bersabar. td je mcm serabut sikit. huhu.. thanks ya.. anda menaikkan semangat saya. thanks cikgu ;)

teddyuna October 23, 2010 at 11:33 PM  

yeah.. baik berkawan dgn doraemon
,... huhu..;) doraemon.. doraemon.. pinjam pintu sukahati.. nak pergi bank israel.. rompak duit dia.. hahaha

soffea October 24, 2010 at 12:31 AM  

teddyuna:
a;ah kan. best gak kwn ngan doraemon. tp nti takut giant kaco la. giant kuat mbuli. hehe.



echah:
ya. manusia. harap2 kite bukan yg begitu~

Liquid October 24, 2010 at 2:22 AM  

tulah, jadi baik pon susah, jadi jahat pon susah kan...

juz, trust your heart. izit worth it tolong org yg cmtu..??

iszieylyanziy October 24, 2010 at 10:46 AM  

duit duit,,d mne kau duit,,ngee
kwn ssah same2 ssh nk dpt,,huhuuh

nadia atilah October 24, 2010 at 12:58 PM  

: tulah , org dah tolong die time die ssh , time org ssh die pulak lah kene tolong , mmg ssh pon hidup ngn org yang cam nie .

DuniakuAbstrak October 24, 2010 at 1:48 PM  

betol

aku slalu terkena

kalau dah tau perangai camtu

jgn harap aku nk tlg lagi

"dulu aku susah kau taknak tolong, sekarang kau susah pandai2 la nk idop"

nas October 24, 2010 at 3:20 PM  

duit tue xde la masalah besar...
ehehhe...aku nie dulu2 time xde duit ok je..leh survive....jimat2 kan la...
xyah panggil doremon...lalalala

nas October 24, 2010 at 3:20 PM  

duit tue xde la masalah besar...
ehehhe...aku nie dulu2 time xde duit ok je..leh survive....jimat2 kan la...
xyah panggil doremon...lalalala

soffea October 24, 2010 at 4:29 PM  

liquid:
yap.. dok fikir gak nie. tapi dh tolong pon. cuma terkilan la jd cmni kan.


is:
tu la.. payahnye. huhu.


nadia:
memang. rase susah. this is life. tu la~


duniaku abstrak:
haha. betul gak kan. tp selalunye mesti tak smpai ati kalo ade org mintak tlg. msti nak tlg ;)

soffea October 24, 2010 at 4:29 PM  

liquid:
yap.. dok fikir gak nie. tapi dh tolong pon. cuma terkilan la jd cmni kan.


is:
tu la.. payahnye. huhu.


nadia:
memang. rase susah. this is life. tu la~


duniaku abstrak:
haha. betul gak kan. tp selalunye mesti tak smpai ati kalo ade org mintak tlg. msti nak tlg ;)

soffea October 24, 2010 at 4:31 PM  

ish. terpost 2 plak. huhu.

nas:

hahaha. lain org lain pendapat. dan lain org lain keperluan. mungkin kite rase benda nie tak susah. sikit je kot. tapi mungkin pada tempat org lain, ianya amat berat. duit mmg boleh cari. tapi kalo dalam jumlah yg besar? dan dlm keadaan yg terdesak? susah kott..

takpe la. this is life kan. ade ups n downs. ada hikmah semua nie. semoga ada rezeki kat lain pula. insyaAllah~

soffea October 24, 2010 at 7:45 PM  

ya cik Jari. sabar ;)

thanks ya =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP