Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Bertambah suka pada dia ^__^

>> Friday, February 11, 2011

Ini tentang Ashraf Muslim. (lagi?) eh tak. enty yg aritu ckp pasal ustaz je la~


mentang2 la tiap2 Jumaat dok tengok cite Ustaz Amirul. so, asyik nak cite psl Ashraf Muslim je ekkk.


nehi. nehi. ini fakta menarik tentang beliau yang sebenarnye baru je Khamis lepas aku tahu.


aku: Bestnye kalo dpt cari suami mcm doktor tu kan, ciknah. dah la amalkan perubatan Islam. tp die da tua. nak yg hensem boleyyy?
ciknah: Ashraf Muslim tu???
aku: ala!!! tu dlm drama jee~
ciknah: ei angah! die tu memang dah jadi cm doktor tu la skrg!! dah ade pusat perubatan islam sndiri.
aku: serious ciknahhh??? blablablaaaa (membebel sbb teruja gila!)


oh well! aku memang kire agak ketinggalan ke hape ni?? i thought die tu cuma berlakon watak2 mcm tu je. rupanyaaa?? Ya Allah! in real life pon die memang 'ustaz'.

bertambah2 lagi la minat kat die ni. macam mane ni?? (haha)



ciknah ckp die tau pon sbb tgk trek selebriti aritu. aku mane ade astro kat kuarters ni. so, mmg tak tahu. n aku dh try search da trek selebriti yg ashraf muslim tu. tp sgt frust sbb tak de pon! sape2 jumpe link tersebut, sudi2 la share eh. thanks. hehe :)

and ya, boleh baca sini tentang ashraf Muslim. sooo impress woh.



TIADA khidmat makhluk halus, Ashraf sekadar berdoa dan membaca ayat-ayat al-Quran untuk merawat pesakit.



Picture: credit to Kosmo Online. sekali ngan caption aku cilok skali. thanks Kosmo Online :)


_______________________________________________________________

tu lah kan, Allah beri hidayah kepada sesiapa yang dikehendakiNya. dan HARUSLAH, kita mesti berusaha dan sentiasa berdoa memohon hidayah dr Allah. Tunggu saje memang SAJEEE laaa~


Doa n usaha k :) InsyaAllah~

bace lah kisah ashraf muslim kat link tu eh :)

____________________________________________________


dan ini memang takleh blah~

mak, tolonglah angah ye.

weheeee~


15 comments:

echah mashuri February 11, 2011 at 11:09 PM  

ecahh punn rase admire dia!!!sisss..kite kongsi eh?;p
tkpun jum ooosummm!sape mng dpt ustaz amirul;p

edda(",) February 11, 2011 at 11:35 PM  

saya pon peminat asyraf muslim.. memang muslim betol kan??=)

HEROICzero February 12, 2011 at 2:53 AM  

nasib baik dia mcm ni. kalau tak sia2 jek nama muslim tu. alhamdulillah =)

teddyuna February 12, 2011 at 10:13 AM  

dia kacak.. beriman dan ada kerjaya.. ;)
sgt2 suka dia

MisApple February 12, 2011 at 2:38 PM  

wahhh...sudah angau ni.
hahaha.

MisApple February 12, 2011 at 2:38 PM  

wahhh...sudah angau ni.
hahaha.

Anonymous February 12, 2011 at 7:23 PM  

gedikna kau......

soffea February 12, 2011 at 10:42 PM  

echah:
hahaha. jom. jom. ooosoommm..
yes. echah kalah.. yeayyy!! hehehe.

soffea February 12, 2011 at 10:42 PM  

edda:
eh. sama la kite. gimme 5. alhamdulillah.. muslim kann~

soffea February 12, 2011 at 10:43 PM  

HERO:

betul. betul. kena la dgn nama muslim tu ;)

soffea February 12, 2011 at 10:43 PM  

una:

a'ah kannn.. bleh jd prince charming ni. hehe.

soffea February 12, 2011 at 10:44 PM  

missApple:
angau. angau. hehe.

soffea February 12, 2011 at 10:44 PM  

anonymous:

memang pon. baru tau ke? hahahaa.

Raji berkata February 13, 2011 at 5:17 PM  

alhamdulillah ;D
org begini lah yg perlu kita banyakkan...
bkn stakat dalam lakonan je ;D

soffea February 13, 2011 at 10:53 PM  

raji:

kan.. Allah beri hidayah kepada sesiapa yg dikehendakiNya~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP