Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

tag yg dah lama sgt. huhu (-_-')

>> Sunday, February 13, 2011


entry ni dah lame dalam draft. da macam pekasam pon iye jugak. haihh.

arini baru nak edit n siapkan dan publish trus :)

actually, i've been tagged by zara, my junior kat IPTAR dulu. sorry zara sbb baru skrg nak buat. hehe.




aritu dah wat tag yg lebih kurang sama mcm ni. 25 random things about me. tapi kali ni layan je la 15 things ni plak :)


1) aku cacat. cacat sbb takde apendiks since 6years old. but who cares!~ alhamdulillah. sihat je :)
2) aku ade 8 bantal atas tilam. suke tdo dgn byk bantal.
3) quite membazir n boros. sometimes. i mean, sometimes je tak. haha.
4) kuat merayap :)
5) tak suke org yg suke tiru2 ni, baik dr segi ape pon. come on. get ur own identity n style!
6) straight forward person.
7) i hate hypocrites and sorry, aku memang tak pandai jd hypocrite.
8) suka drive laju2. ntah bile nak berubah. astaghfirullah, soffea~
9) gelak dengan kuat. kalo bakal mak mentua tgk, sure REJECT truss!
10) easy to forgive but hard to forget. tp in certain situation, sukar memaafkan, dan memang takkan melupakan.
11) saya tak percaya cinta. it's something yg complicated for me.
12) dulu time kecik memang tomboy!
13) pemikiran yg agak 'kreatif'. kdg2 suke pikir 'jauh' sgt~
14) 'pandai' memasak. masak maggie paling expert. haha.
15) suka merajuk. eyww. ( tak boleh terima kenyataan ni~)


oh. dah habis? bru nak bgtau byk lagi~ (over~~) haha.


next, i need to tag another 5 bloggers. so, korang sume, sudi2 la mengetag diri sndiri yerp :)

6 comments:

echah mashuri February 13, 2011 at 7:36 PM  

huhuh..btul2.klau nk describe dri rase xckup 100 pun.huhuh.akak!ecah tkut bwk keta.cmne nk bwk keta laju cm akk.heheheh

d_tieah February 14, 2011 at 9:15 AM  

Samalah dengan aku..
Kecuali yg no1 tu lah.. Ape tu? Tak faham..
Dgn tido byk bantal..
Aku janji ade bantal utk peluk dah kira oklah tu..
Hahaha..

Latest entry : Kempen : Kami TAK Sambut Valentine's Day

soffea February 14, 2011 at 9:38 PM  

echah:

haha.. tu la psal.. tapi kadang2 ade pasal kite yg kite tak tahu. ade certain yg biarlah org len yg nilai. kan~

soffea February 14, 2011 at 9:39 PM  

eh. echah; akak dok tekan minyak je.. sebab tu laju. hehehe.. jangan takut2 echah. yg penting mesti berani n confident. bru nikmat bwk keta. hehe.

soffea February 14, 2011 at 9:40 PM  

tieah:

eh. sameee.... hehehe.

apendiks. camne eh nak terang.. salu ade kan penyakit yg apendiks kene buang. kalo pecah, leh menyebabkan kematian. ha. cmtu la aku. hehe. tp nasib cepat operate laaa..

HEROICzero February 15, 2011 at 7:18 AM  

1. Ala apendiks, bukan ade guna pon. ada xde sama jek. kan? =)

2. nak buat kubu ke?

3. biasa la perempuan. yelah tu sometimes. heheh.

4. same here!

5. true!

6. gud for u~

7. indeed!

8. bawa cermat, jiwa selamat. ameen.

9. jujur la tu kan? heheheh

10. you can forgive but you will never forget. afterall, we are human.

11. =)

12. slalu kecik2 tomboy, besar2 ayu.

13. nice!

14. yang ni takut mak mertua rejek kali kedua plak, mcm no. 9.

15. perempuan. itu lah dia reti pon.

fuuh~ siap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP