Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Sambutan Maulidur Rasul SKPK

>> Sunday, February 20, 2011

Jumaat lepas. sekolah aku wat Majlis Sambutan Maulidur Rasul peringkat sekolah. best. sgt best. Pagi2 pas baca Yaasin, kiteorg start berarak dr sekolah smpai simpang tiga kat kedai Jut n kedai Gotak tu. eh. mcm la korg dpt bayangkan jarak tu. haha. jauh gak lah.. tp yg penting semangat Maulidur Rasul tu. yezzaaa~




Aliah di apit geng jubah.
hehe.




Kumpulan 2 - Year 5 and Year 2 :)
semangat sebelum berarak ni ;)





separuh masa pertama. hehe.
kiteorg buat 4 sepanduk. sume handmade okies :)








time pusing balik tu memang sume dah lembik. tapi alhamdulillah. takde yg pengsan atau ape. Dan sure lah, selawat tu dah sayup2 kedengaran. mula2 aku tak bg dorg berhenti berselawat. aku ckp, kite nak pahala. nti dapat penat je. tak dpt ape2. rugi kan. so, selawat dengan suara yg kuat.

Last2, takpe la.. selawat dlm hati kalo tak larat ye. hehe. sbb memang penat jugak. kite pon paham kan.

tapi tapi tapi... dah nak smpai sekolah tu, aku suruh dorg selawat kuat2. sbb dah nak smpai sekolah. yeay!!! hehe.




bru smpai pas berarak.
tgk muka masing2. semangat kan dorg?



Ustaz mengetuai selawat.
sepanduk yg akan diguna pakai di lain2 tahun =)




hye. saye amin. saye shooter handball skolah :)
(ape kes?)
haha





pastu ade ceramah. then jamuan. and smbung dgn pertandingan mewarna, melukis poster n menulis khat. dan hadiah tu bru aku p beli tadi ngan Teacher kat sitiawan. best lah kedai tu. sume murah. eceh. tibe2 promote kedai murah.

______________________________________________________



by the way, this is my outfit ari jumaat ari tu.




cikgu Tarmizi ckp aku mcm org Arab kat padang pasir. hahahampeh betul. haha.

Aisyah (Year 6) : "Eh. rase mcm kat Mekah je bile tengok teacher"

cis. ade2 je dorg ni..




comel tak org padang pasir?

agak2 ashraf muslim terpikat tak?

dush2!~ haha.


9 comments:

echah mashuri February 21, 2011 at 12:04 AM  

perghh,.teacher soffea mmg cun ah.siap bejubah dan berpashima.cantekk.heee..gmbar 1st maseh anggun.tp lepas berarakpun muka penat dah wlaupun nmpk lagi keexcitedan ituuu.heee

SHaRKFiQ SSM February 21, 2011 at 8:09 AM  

salam maulidur Rasul..
dah lama xjoin berarak..
kt u cuti, tp still ade group discussion.. ;]

d_tieah February 21, 2011 at 10:37 AM  

Eh2, sambutan peringkat sekolah?
Best gak eh..
Comel je budak2 tu..
Ko keje snap gambar jelah kan?
Hahahaha..
Gadis padang pasir lah konon..
Ko nak ustaz amirul ke??????????


Entry Terbaru 1 : "Saya Mahu Karya Seni Dari Blog Fynn Jamal"
Entry Terbaru 2 : "Saya Mahu Ilmu Agama Dari Blog Ustaz Zaharuddin"

soffea February 23, 2011 at 9:37 PM  

echah:
teacher tu mmg salu cmtu. excited tak kire di mana n bile. haha.


sharkfiq:
salam maulidur rasul juga. yelah kan. sume cuti. ni pon buat ari jumaat :)



tieah:
haha. keje org suke bgambor, mcm tu la. hehe. nak. nak. ustaz amirul please. hehhe.

soffea February 23, 2011 at 9:37 PM  

hero:
yeahhhh!! hehe.


liquid:
weewiiitt.. heh

TAYAR PANCIT February 27, 2011 at 6:29 PM  

hai awak :) saye da join awak :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/mesti-tengok-seriussumpah-lawak.html

soffea February 28, 2011 at 8:40 PM  

hye awak jugak :)

thanks yerp. nti sy melawat. insyaAllahhh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP