Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

tak puas ati?

>> Saturday, February 12, 2011

malam nie emosi macam tak stabil pas view something yg menyebabkan ketidakpuasan hati.

pastu tambah plak dok bace komen dari anonymous.


bertambah tak stabil. tapi jangan risau. tak stabil je. takkan jatuh.


dulu.
salu bace blog org yg cite pasal anonymous.


skrg.
baru rase ape perasaan bile dikomeni anonymous. apa? dikomeni? lantak lah~


dan ya.

aku memang KAGUM dengan bloggers otai yg salu kena serang anonymous; mcm CikEpal, Maghia, my dear Nurul syg, dan lain lain lain dan lain lain lagi~




to anon: beb. kalo ko tak puas ati ngan aku, confront me gently k :) thank you~

22 comments:

echah mashuri February 12, 2011 at 11:20 PM  

akakkk!anon cakap apeee?grrrr.nak g sepak dia..

Liquid February 12, 2011 at 11:26 PM  

anon tu, PHD tinggi sangat tu pasai jd camtu heh

safiyyah osman February 12, 2011 at 11:39 PM  

babe....disable kan aja ruang untuk anon komen..buat sakit hati ja.....

Along Tapa February 13, 2011 at 12:17 AM  

tapi bila ko tak kena serang anon, ko tak rasa seronok nanti soffea..

chillex r...semua bloggers pernah kena benda yang sama..

Gorengbaek - Peribahasa kita...patut ke tak kita tukor?

Hangit Habis dah - Kalo lebih-lebih ni, aku pun benci...

soffea February 13, 2011 at 10:57 AM  

echah:

tolong. tolong. tolong sepak die. hahaha.

echah bace la kat 2 entry bwh ni.. huhuuu..

tak tau ape yg die tak puas ati. huhu.

soffea February 13, 2011 at 10:57 AM  

Liquid:

tu lah pasal. giler lah. dah smpai tahap PHD tu. Dr Dengki. haha.

soffea February 13, 2011 at 10:58 AM  

safiyya:

betul tu dear.. i nak tukar setting ni. thanks ya~

soffea February 13, 2011 at 10:58 AM  

Along Tapa:

tak seronok pon, along. menyakitkan ati ade la...

tak tahu la ape dorg dpt bile sakitkan ati org. huhu...

IMANSHAH February 13, 2011 at 12:37 PM  

kalau serang saya, saya serang balik..tapi nak serang kat mana..kuikui

d_tieah February 13, 2011 at 1:42 PM  

Ko kena ek?
Aku salu gak, tapi yg anon anto spam lah..
Yg nak sgt backlink untk blog porno dia..
Ceh! Cam harammmmm jek..
Kalo serangan anon ni jarang lah aku dpt yg mmg komen entry betul2 ni..
Alhamdullillah..


Latest entry : Cerita Korea Versi Blogger Tempatan

JIJI YU February 13, 2011 at 4:40 PM  

aku sedang menantikan cik anon datang ni..ehe

FIFIEY LYCHEE MARATION February 13, 2011 at 5:14 PM  

ignore anon.. kalau nk lebih selamat ataupun tidak huruhara disablekan anon supaya tak boleh komen..
happy blogging sis:)

Raji berkata February 13, 2011 at 5:15 PM  

hohoh terpulanglah mereka nk ckp apa kan? ;D
as long as xrugi pun hidup kita xD

soffea February 13, 2011 at 9:27 PM  

iman:
serang je kat tempat yg sepatutnye cikgu :) hehe.

soffea February 13, 2011 at 9:29 PM  

tieah:
huhu. yg anon spam tu ade gak penah dpt. da delete. tapi yg nie tah pape je. ntah ape yg die tak puas ati pon tak tahu laaa..

huhu

soffea February 13, 2011 at 9:35 PM  

imran: kalo tau sape, best gak kan. hehe.

soffea February 13, 2011 at 9:36 PM  

JIJI:
pergh. dgr tu anon. encik JIJI menantimu. heh..

soffea February 13, 2011 at 9:43 PM  

fiefiey lychee :)

thanks babe ;) pasni kalo die semakin mengganas, mmg akan disable itu komen anonymous. hehe.

soffea February 13, 2011 at 9:44 PM  

Raji:

betul tak rugi ape pon. tapi tah ape2 betul sbb nampak sgt saje nk cari point utk timbulkan perasaan sakit ati~

KizZ February 14, 2011 at 3:02 AM  

Alaaa...wat bodo je komen2 yang tak membantu tu...

Kalau Kiz memang kiz terus delete jee..

soffea February 14, 2011 at 9:41 PM  

Kizz:
betul. kalo kite layan sgt, kite yg sakit ati.. diam tak bererti kalah kan. diam bererti bijak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP