Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Raya ade lagi kan?

>> Thursday, September 16, 2010


raye dah bis? eh. belum okayy.. raye kan sebulan... macam Ramadhan yg sebulan itu.. tapi cukup ke puase sebulan di bulan Ramadhan tu?? eh?

so, sementara masih mood raye ini, aku nak upload gambor2 raye aritu. biar bersinar2 mata korang tengok warna kuning itu. ~kuning berdaulat, payung negara.. lalala~

and hey, actually, dh banyak upload kat FB. banyak okies. 100 pictures! giler POYO bukan? wei. sorry la beb. aku bukan pe, cousins aku tak sempat tengok aritu. n dorg pon tak sempat nak amek folder dr camera kiteorg. so, sebab tu la. harap2 anda tidak muntah kuning la pula ye melihat gambar2 comot it. weheee~

dan di sini, aku upload skit je la.. sbb blog ini public. so, kne jaga privacy itu ;)


+my Sweet Family+
along tak balik raye. so, tak cukup korum.
tak best. huhu. T__T



+my lovely brothers+
dorg nie poyo.
kakak dorg jugak la yg comel.
HAHA



+cousins+
ini baru 1/4 je dr keseluruhan jumlah besar bilangan kazen mazen ye ;)
cucu2 ABU BAKAR ;)




+Mari menggedik~+
sape yg paling gedik?
hehe.



+the girls~+
see ^__^
we shared the happiest moments together.


_____________________________________________


and last but not least,


+Salam Lebaran ;) +
~gambor tuan blog mesti nak lebih~
HEHE.


psssttt: ini bru raya 1st ;)

10 comments:

I*K*T*I*R*A*F September 16, 2010 at 3:09 PM  

selamat kira duet raya!! haha ;D

yebbit + . + September 16, 2010 at 7:58 PM  

family yebbit pon theme kuningg. ;) royal. ;)

mira.una September 16, 2010 at 9:21 PM  

bepino mate tgk kuning menyale2
hoho
=.=

HiGHNeSS FiQ September 16, 2010 at 9:57 PM  

uish, terangnya kuning~
tdg style cm heliza.. hehe~

btw, kaizhaijie kuaile

nas September 16, 2010 at 11:37 PM  

wahhh..so swett la...pakaian mmg sedondon..kami nie mcm2 baju la..xsedondon..
erm..yup2 raye kan sebulan..so leh raya agy..hehehe

naz September 17, 2010 at 7:34 AM  

warna u pakai ni untuk orang yang berani lah sofea. i tak sanggup nak pakai warna kuning hahaha tudung silang baru ada gaya :)

soffea September 17, 2010 at 4:31 PM  

iktiraf : ala. duit raye sikit je. takyah susah2 kire. hehe.


rina: weheee.. style ayun nie ;)

yebbit: eh. same la kite. jom jd family ;)

mira : yes. itu lah tujuan sbnr. hihi.

soffea September 17, 2010 at 4:32 PM  

fiq: terang ek? hihi. tudung style ayun nie. jom beli ramai2. ;)

kaizhaijie kuaile too..
-copy paste je-

soffea September 17, 2010 at 4:34 PM  

nas : kdg2 je sedondon nas. takpe. tu tema colourful comel gak. jom beraya lagi ;)


naz : takpe. nti i pakse u utk snggup pakai warna kuning ye. hihi.. ye. silang silang sgt best. haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP