Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Back to my own~

>> Wednesday, June 23, 2010

salam~

what day is today?? ecece.. dh macam dlm kelas plak ye? agaga~

today is Wednesday, and today is the 3rd day school session dh bermula balik. so far, minggu nie still mcm mood malas2 je. but, still. i do my work. it's my responsibility. kadang2 cm malas kan nak p skolah. knon2 mcm nak amek MC. tapi, macam tak smpai ati la bile teringat kat students. rase mcm besar kot t/jawab aku. kalo dulu, jd students, bile rase nak ponteng kelas je, takde nak pk banyak2 cmnie. ponteng je trus. tapi skrg nie, kne pk byk2. and at last, i will stick with one decision: It's my RESPONSIBILITY. so, please be RESPONSIBLE!~

ewah. kan dh poyo. but serious~.
Alhamdulillah, aku punyai rasa KEBERTANGGUNGJAWABAN ini ^__^

so, semoga hari2 teacher soffea akan semakin bersemangat ya. Go soffea. Go Soffea~ hehe =)

_________________________________________

mood cuti macam dh nk hbs. tapi mcm nak dtg balik sbb lusa da ari Jumaat. apakah? haha. cuti weekend je la~

anyway, Ahad aritu, kiteorg p gak Pulau Pangkor tu. P balik ari la.. tiket feri RM10 sorang, pergi n balik. so, moh ler kome. ramai2 kite ke Pangkor. promote. promote =)

Picture tak byk sgt. da upload kat FB. nti la, ade mase upload sini lak. InsyaAllah~

Then, petang tu, dalam jam 5pm la cmtu, dorg sume; abah, mak, sopian n sapuan da balik ke Pahang. Tinggal la aku sorg2 kat sini. waktu tu la sorg2. sbb waktu tu housemate tak balik lagi.
psssttt. aku nangis tau pas dorg balik. sedeyh wooo~
weee~ tah pape kan? HAHA.



nway, hope to have another trip there. maybe next time we will spend more times there ya. baru leh enjoy puas2. hehe. InsyaAllah~


Rindu mereka semua. semua. semua. huhuhu T___T

8 comments:

naz June 23, 2010 at 9:09 PM  

haha cikgu pun tak puas cuti? suruh murid mogok

ai na June 23, 2010 at 9:25 PM  

kalo cikgu pon da malas-malas..
apetah lagi anak murid kan..
dulu pon malas nak gi sekolah.. tapi duk uma lagi borink jadi tak pernah ponteng. kat sekolah ade kawan2.. too yg best!

aai - university

nas June 24, 2010 at 12:01 AM  

huhu..teringin nak g pulau pangkor....tapi xde kesempatan mase..huhu

soffea June 24, 2010 at 3:09 PM  

senandungsemalam:
hehe. yezza. go. go. go. ale. ale. ale? haha. apakah?

soffea June 24, 2010 at 3:10 PM  

naz:
ha, jgn tak tahu, cikgu lagi suke nak cuti. sbb cikgu lagi byk stress dr students. haha.

tp nak wat cmne. demi anak bangsa tercinta, ku gagahkan jua. ececece~

soffea June 25, 2010 at 10:32 AM  

ainaa:

hehe. tu la pasal. sbb tu dah takleh malas2 n suke2 ati decide nak ponteng je kan skrg nie. tggjwb makin besar~ huhu.

soffea June 25, 2010 at 10:50 AM  

nas:

moh le ke mari. Pangkor cantik ;) ecece~ promote. takpe. insyaAllah, ade rezeki, smpai la tu yer~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP