Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

1st time shopping on9. rase nak kecoh. nak kecoh. haha.

>> Wednesday, August 25, 2010

Actually arini still dlm mood excited lagi even innerscarf nie dh smpai kat dpn umah semalam. ulang suara. SEMALAM yea. haha. giler poyo.

tapi keExCITEDan arini takleh lawan keExciteDan semalam la. itu lumrah. kalo awal2 excited bukan main. dh lame2, excited main2 je ;) eh. tapi yg nie siyes excited lagi. masih.

hey. jom tengok. ini ape yg aku n Kak Nik order dr AYUNAR =)


yg warna macam striking n macam colourful ntah pape tu.. aku la yg punye. hehe =)

___________________________________________


this is my very 1st time tau shopping on9. so, sebab tu kelihatan agak poyo. haha. selame ni suke dok tengok2 je. pastu sakit ati kalo ade perkataan nie, SOLD OUT. tapi bile bukak je blogshop AYUNAR nie.. memang rase sgt menTERUJAkan.. giler sgt TERUJA. sebab aku rase ape2 kat AYUNAR itu adelah sgt STYLO. and i do adore those styles ;) kerana sy suke something yg unique. kerana juga, pada saya yg unique itu adelah CANTIK. dan dah tentu sgt STYLO. what say u? say la saye nie mcm POYO sebab suke nak tukar2, kejap saye. kejap aku. eh. tibe2 takde kene mengena? dush!~


ok. ok. elok je dapat innerscarf nie, memang terus niat nak order lagi. malam tu terus on9 and order kat AYUNAR lagi. kali ni tambah sorg member lagi, Nanie ;) hehe..


so, korang takmo join? Jom lah same2 kite shopping utk raye kat AYUNAR. sile klik sini untuk same2 bershopping ;) dan sini untuk si stylo Ayun. i adore u lah, ayun ;)

________________________________________________

ape yg best psl innerscarf nie:

1- kain yg selesa.

2- besar, so that TAKKAN melekat kat muke atau dahi korang.
-this is important for those yg tak suke lekat2 nie. sbb dorg rase mcm tak comel, muka tembam n bulat. as for me, aku OK je. tembam tu kan COMEL ;) hehe. so, korang leh la try eh =)

3- paling best, boleh choose ur own colour. best tau leh suke2 ati combine colours.

4- lagi2 paling BEST sebab leh wat SLANTING STYLE. means, leh wat senget2. sgt STYLO.


so, ape pk lagi? jom p melawat AYUNAR ;)


eceh. promote ;)
pssstt: actually aku byk kali try upload picta aku pkai innerscarf nie. tak dpt jugak. apsal eh? huhu. bengang gak. takpe la. lenkali~ huhu.

19 comments:

echah mashuri August 25, 2010 at 10:25 PM  

waaaa....senang sekarg neh!main kelik2 da bole beli..ehheehe

Hana Faza-same person August 25, 2010 at 10:59 PM  

wah, leh riang ria di hari raya nnti nih:P LOL

soffea August 25, 2010 at 11:05 PM  

echah:

a'ah.. main klik2, pastu mate terkelip2 dok sebok nak pilih. tgk pon sebok nak klik2 nak order. hehe.

soffea August 25, 2010 at 11:06 PM  

sis hana:

haha sis. jom la kite riang ria same2 skali. hehe =)

senandung semalam August 25, 2010 at 11:33 PM  

lme x nk dapat bnde yg ditempah tu lepas prder...
kira2 bpe hari or minggu

senandung semalam August 25, 2010 at 11:35 PM  

lme x nk dapat bnde yg ditempah tu lepas prder...
kira2 bpe hari or minggu

soffea August 25, 2010 at 11:40 PM  

hye ishma ;)
tak lame. pas payment, kite bgtau die. then die akan post. wat poslaju. aritu die post jumaat. selasa dh dpt. ok la kan? heh =)

nas August 25, 2010 at 11:54 PM  

ok ker shopping on9..aku rase cuak jerk..tapi ok lah sebab barangan yg kamu tempah tue agak menepati citarasa kamu..huhu

soffea August 26, 2010 at 12:00 AM  

nas;

nie pon 1st time. macam best jer.. a'ah.. nasib la puas ati. sbb tu berani promote nih. hehe.

::ienafazlyna:: August 26, 2010 at 12:05 AM  

betul ke yg nie xlekat kat dahi?u pakai la & take a pic..nak tgk

soffea August 26, 2010 at 12:09 AM  

iena:

dh pakai. mmg nk upload picture. tapi tak tahu nape takleh. u leh view kat blog ayunar. sure u teruja jugak. tak tipu ;)

Alynn Notnot August 26, 2010 at 12:26 AM  

mmg best kalau nk beli. tp ongkosnya gimana nak cari ;P

soffea August 26, 2010 at 1:04 AM  

alynn:

a;ah. tu la pasal.. kne beringat la skit. tp dpt kat i.. sume nak bantai. haih~ buruk perangai. hehe.

aYun August 26, 2010 at 1:39 AM  

Hye... ayun datang nih.. hehe sebok jer kan... A'ah la yang... dari malam tadi tak dapat nak upload gambo... Nak update barang baru pon tak dapat.. customer sumer dah bising2 dah kate nak upload tapi xde pon kan.. hikk :) Teruja nak tgk sofea bergaya dengan inner tu :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o August 26, 2010 at 3:01 PM  

tembam ke tak tembam orag perempuan tetap cantik ..ada je org minat

soffea August 27, 2010 at 4:03 PM  

aYun:

he ayun. hehe. thanks sudi bace n komen kat sini.. a'ah.. tu la pasal. i thought laptop i problem ke ape.. rupenye sbb blogger.. ade gak tggu update ayun tu. tapi takleh upload lak yek. huhu..

ala.. sofia pakai comot je. tak comel cm ayun. segan la plak nk upload. hihi.

soffea August 27, 2010 at 4:04 PM  

brutalsolo:

ek?? a'ah kan.. sume ciptaan Allah itu indah ;)

aYun August 28, 2010 at 12:30 AM  

Yang! Ble nak upload gambo ?? hehe tunggu nih... Soffea pakai draft.blogger ea? Revert back to the old blogger.. boleh pakai the old photo uploader die :)

soffea August 28, 2010 at 7:06 AM  

ayun ;)

adeh.. tak try test lagi boleh ke tak.. nti sofia try ek. ala. cam segan plak. sofia pakai comot, tak comel cm ayun tau. huhuhu~

owh.. iye eh. nti i try eh ayun. thnks for the info ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP