Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Yeay. Yeay. Dah keluar~

>> Monday, December 21, 2009

Salam~

wah. arini sgt sebok berSMS n berCALLing2 ngan frens. guess what? result posting da kuar. yes. yes. giler lame tunggu k. akhirnye kuar gak. alhamdulillah.. bukan pe, takut kalo2 rumors pasal posting 2010 tu betul. so, syukur la.. at least batch kami dpt posting, seperti tradisi2 sebelum ni~

Tp ramai gak member2 aku yg tak tahu result lagi. line KPM sgt busy okeh. sgt2 la busy. bise la kan. HOTLINE~ aku pon nasib baik la my classmates tolong check kan.. thanks Beah~ hehe =) takpe. korg2 yg tak tahu lagi tu, jgn risau k.. tetap gak ade tempat posting tu. hehe. jgn tak leh tdo lak mlm nie suda~ hehe.


anyway, GOOD LuCK utk sume.
dan utk diri aku gak.
Congratulations.

and again, BEST of LUCK ^_^

13 comments:

soffea December 23, 2009 at 10:11 PM  

hye adli. thanks. and thanks again. ur blog pon nice jugak~

Daud Mili December 24, 2009 at 8:12 PM  

posting ke mane tuh...ape2 pun tahniah...~

YAN December 24, 2009 at 11:11 PM  

angah posting mana tak tau lagi??la....awat mai ipoh tak habaq??kalau tak leh join sekali jalan2...

soffea December 25, 2009 at 12:53 AM  

Daud Mili: Thanks yerp. Posting kat sini je. dpt semenanjung. apakan daya, mahu ke Sabah, tdk dibenarkan oleh bonda tercinta. jd, time isi borang, terpaksa la tulis negeri kat semenanjung. takpe. restu ibu tu kan penting~ wish me luck ya =)

soffea December 25, 2009 at 12:54 AM  

hye awak nakal. hehe. thanks for the wish. wish me luck =)

soffea December 25, 2009 at 12:58 AM  

Yan: hoho. yan, guess what? angah dpt satu negeri ngan Yan. tapi tak tahu daerah mane lagi. tggu PPD call je nie sbb member2 ade yg PPD dah call. risau gak la nie.

ala, kiteorg pon tak plan nak lalu kat umah lame tu. tibe2 rase nak singgah. tu pon nasib baik ade rezeki, sempat jumpe mak n bapak Yan. takpe. nanti akan ade byk mase k. insyaAllah~ hehe.

YAN December 25, 2009 at 6:46 PM  

wah...dapat perak beb!!!good luck...

soffea December 28, 2009 at 4:51 PM  

yan: a'ah. perak. tapi bukan dekat2 ngan Yan la. huhu.

soffea December 28, 2009 at 4:52 PM  

hafizshinchan: negeri di Malaysia. hoho.

hehehe =)

iszieylyanziy December 24, 2010 at 2:31 PM  

laaa,,is ingtkan akak dah posting lme,,hehe,,alamak,,cemane leh xtao ni,,hehe,,pe pon,thniah ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP