Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

oh, tolonglah....

>> Wednesday, December 16, 2009

Salam.

aku bru je daftar ngan si pakcik Nuffnang itu petang tadi. wo. sgt baru okeyh. selame nie cm malas kan nak explore pasal benda tu. tapi byk dah kot aku bace kat blog org len pasal pakcik Nuff nie. klik wei.. klik.. tu ayat rasmi okeyh. so, aku pon cm nak gune ayat rasmi tu. sile, sile.. ringankan2 jari anda yg cute mute tu utk menklik pakcik Nuff saye. tak jauh. di sebelah kanan anda itu je. don't belok2 k. heheh. timekasih..

Tapi kan. aku pon cm tak tahu sgt kot benda nie. and tak tahu la benda tu dh activate atau tak. Sape2 yg ade ilmu lebih tu, sudi2 lah kirenye berkongsi ngan saye eh. Maybe leh share tips, or explain kat aku ape2 psl Nuff nie. even nanti tak la smpai aku expert, tp at least aku tahu la gak psl salah silah si pakcik Nuff ni. and again, thanks kpd anda, anda, dan anda yg sudi share ngan sy psl benda nie. Heh. ape sengih2? Tahu pasal pakcik Nuff? sile leave komen anda skrg~ hehe. sile. sile.

ps: smbil menyelam, minum air. moga2 ada manfaat~



hape ntah. kejap aku, kejap saye.
biase la..
kalo nak mtk tlg, gune la bahase sopan.
mengayat beb~~
cair tak, cair tak?
hehe =)





anyway, a big thanks to Aini@NurulFahri sbb byk tolong sofia utk add Nuff nie~
really appreciate that~
muahxoxoxo

7 comments:

soffea December 16, 2009 at 11:56 PM  

same la kite eny~ i tak tahu pape. hope ade yg sudi share =)

bunga ;D December 17, 2009 at 10:03 AM  

gdluck utk menabung...=D.
da dpt byk wit boley blnja einaz mkn plak.=D

Nurul Fahri December 17, 2009 at 3:24 PM  

Soffea, klau nak earning naik cpat, soffea kene letak add ads dekat sume tmpat..i mean skycrapper,leaderboard dgn large rectangle..

Dekat situ ade tunjuk kene letak coding kat ne..pas2 kene letak kat edit html..okeh.. ;)

soffea December 17, 2009 at 3:34 PM  

bunga: hehe. iye. gud luck jugak utk anda~

nurulFahri: huhu. iye ke aini?? sofia sgt la tak tahu benda nie.. camne eh? takpe.. sofia try ek.. anyway, thanks a lot aini~

shalinaz December 17, 2009 at 5:15 PM  

dude...i pn da add..thx 4 da info..hehhehe

soffea December 17, 2009 at 7:04 PM  

hey babe. thx to aini also. anyway, selamat tolong menolong klik nuff satu same lain k~ smbil2 kan~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP