Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

A BIG Thanks to everybody~

>> Sunday, December 6, 2009

Salam~


Just wanna update pasal birthday aku ari selasa lepas~ owh. silap. ari ulangtahun kelahiran diriku yg ke 23. bukan aku bru lahir Selasa lepas k. kalo cmtu, aku la baby yg paling genius di alam semesta sbb bru 6 ari lahir, dh pndai nak post story kat blog. wah~ so impress la my parents. hahahaha. enough soffea. mengarut~ dush2!~ hehe.

um, cm biase, birthday mesti la HAPPY kan~ name pon HAPPY BiRTHDAY =) ade ke org wish "Hye Soffea, SAD BiRTHDAY!~" wohoo.. nak kene dush2?!~ berani la.. hehe.

Anyway, eventhough ulangtahun perkahwinan ku itu, eh, silap. ulang tahun kelahiran ku itu tidak lah disambut di Hotel 5 bintang, dengan barisan para VVIP dtg bertandang, serta diberi begitu banyak presents yg mahal berBRANDed, atau juge tibe2 dianugerahkan pangkat DaTo' atau ape... ops, terlebih suda ok~ heh., walopun tidak la disambut semeriah mane, tapi tanda ingatan dr sume yg wish birthday and pray for the best adelah something yg amat2 bermakna. n aku hargai sgt2!~ tak lupa gak yg dh bg presents. advanced presents atau yg lewat. sih hal. semua itu adelah amat dihargai~ syg korg sgt2. MuahMuahxoxoxo~

Dear Family and Friends:
1) Thanks for all the wishes via calling and sms-ing
2) Thanks for all the wishes through facebook also~
3) Thanks for those who wished me in this blog.
4) Thanks to all who gave me the birthday presents. Love them so much~
5) Thanks. Thanks. Thanks.



Terima kasih atas sume ingatan itu. Korang sume mmg the BEST la~

++ Hope the BEST for all of us. Semoga hidup kite diberkati Allah selalu..
InsyaAllah, amin~++

_________________________________________

Pagi birthday tu aku saje p practice driving. ditemani adekku yg macho, Sopian. thanks ekk tlg refresh kan balik ape2 yg kakak dh blaja tp tak practice selame nie. aku bwk dekat2 sini je. Drive Perdana je. Takut nk drive Persona sbb clutch tggi. and takut kalo tibe2 mati. name pon baru nk blaja kan. Tiap kali keta bergegar n cm nak berhenti je, mesti sopian jerit, "tekan clutch!~" haha. aku cuak je. takut keta mati. malu la. hehe. tu la.. lesen P dh setahun kot.. selama nie tak practice kan. tu la pasal~ anyway, Thanks Sopian =) MuahMuah jugak~


+kat highway karak+

___________________________________________

Then, ptg tu celebrate birthday biase2 je la~ Thanks Cik Achee sbb sponsor kek. pastu abah beli jajan, aiskrim, air, n biase2 org smbut birthday la. hehe. yg kelakar tu, CiK Pidah n PokSu yg suke sgt mkn kek. dorg dah lame tak mkn kot~~ takpe, takpe.. sile, sile.. hehe. anyway, terima kasih sgt kat sume2. angah hargai sgt . Rase mcm dihargai =) Soo Happy la ouh~ sebab sume ade kat umah. Thanks again~ Muahxoxoxo.


+Thanks Cik Achee =)+
~yg tgh tu k~



+Happy Birthday to me =)+
~hope the best in future. InsyaAllah~



+Me with my uncle n aunty, Poksu n CikPidah+
~along in dark shirt~


+ May all of the happiness will always with me+



All in all~
Thanks everybody =)
LOts of LOVE~
Mmmmuahhhh xoxoxo~~




my own wish on my birthday will be updating later on ya~


7 comments:

Nadia Yuna December 6, 2009 at 8:42 PM  

Salam,
selamat hari lahir. semoga dipanjangkan umur penuh keberkatan, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan dalam segala hal =)

sis pun dah lama x bawak kereta. 5 tahun. lepas ambik lesen after spm, terus simpan lesen. skrg nak taknak harungggg jugak bawak kereta ke sekolah. nak2 pagi hari hujan, dengan jem kat sentul tu lagi. haihhh, haruu. =)

soffea December 6, 2009 at 10:15 PM  

Salam sis Nadia~
terima kasih atas ucapan hari lahir tu. really appreciate that =) muahmuah~ hehe.

ha, tu la pasal.. driving nie mmg kne salu practice, kne biase. kalo tak, mmg smpai bile2 tak pro. huhu.sy dok practice la nie. hehe. tp takpe. kadang2 keterpaksaan tu akan membuatkan kebiasaan~ utk diri sndiri gak kan. heh. chayok2~

anwaruddin December 7, 2009 at 4:51 AM  

happy belated birthday, may allah bless u, :) meriah je celbrate birthday en.

da setaun P pun masih perlu practice ka??? hahah

monstermad_saady December 7, 2009 at 2:38 PM  

weyh..rabu ni ak dtg..ko ade lagi simpan kek bday ko utk ak??

soffea December 7, 2009 at 7:08 PM  

hye anwaruddin. thanks for da wish. heh. biase je la.. meriah ngan family je. hehe =)


tu la pasal.. selama nie tak practice.. kne practice balik la nie~

soffea December 7, 2009 at 7:09 PM  

woit monster.. hehe. saady. wookeh. dtg tau.. malam nie aku nak p berinai~ hehe =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP