Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Black and White Photography Contest

>> Wednesday, December 16, 2009

HyeHye. Salam~

Blog walking2 di malam ari di blog org.. eh. silap. da pagi kot. then, i've found something interesting. rase cm sume da tahu kot. and aku pon saje2 kan gatal nak masuk gak contest nie. for the first time okeyh join contest kat dunia blogging ni. ulang suara. for the first time. hehe. eh, ade org kesah ke soffea?? haha. suke ati~

Contest by Sis Ezzan Yusop
~Sile click nama beliau utk keterangan lanjut~


wookeh. jadi dengan ini aku cube try test picture di bawah utk contest nie. Pemilihan picture adelah dibuat suke2 berdasarkan keriangan di hati. haha. lagipon, picture nie nmpak sunggoh klasik pas di black and white kan. da macam zaman P. Ramlee dahulu kala. ececeh~ tu pon sebab selendang corak batik itu. hehe =)

actually, explanation ngarut2 nie tak penting pon... dan tak perlu pon utk join contest nie. aku je yang pening pagi2 cmni. heh :p

so,

here you are =)

the picture...



Anyway, simple je contest nie. Sgt simple okeyh. sbb tu aku join. Saje suke2 kan~ Picture pon simple2 je. Menang kalah tak kesah. Yg penting, semangat hitamputih itu. hehe. tibe2~

Jadi, jom la join beramai2. Selamat ber Black nWhite dan dan dan bernostalgia juga~ hehe.



8 comments:

Miss Hirose December 16, 2009 at 9:10 AM  

sweet la pic tu..
cm besh je contest ni..

soffea December 16, 2009 at 12:10 PM  

yup. yup Miss Hirose. thank u =) jom la join ramai2. saje suke2 kan.. hehe =)

soffea December 16, 2009 at 5:11 PM  

hye eny. thanks ya. u too. best of luck ;)

Noorlaila Mohamed Nor December 16, 2009 at 7:58 PM  

heyy
ramai sungguh join kontes ni kan?
huhu
btw thanks singgah dan main2 kat shoutbox i
huhu xpe comel je

ni link blogshop i beli baju tu
http://www.eightdesignsboutique.com/
try la
byk lg yg comel2

kawie2020 December 16, 2009 at 10:39 PM  

hehehehehe.. sorry.. aku x minat bergambar sgt... aku malu ler.. hahahahaha..

soffea December 16, 2009 at 11:47 PM  

ila:
tu la.. contest tu sgt la simple. i pon saje sebok nak masuk. suke2.
hehe. shoutbox u tu sgt2 la comel. i suke. nanti ade mase ajar i wat tu plak eh. hehe.n thanks for the link ya. akan i visit nanti =)

Kawie2020:
hehe. tu, gmbar profile ko tu. itamputihkan aje.. boleh diterima. hehe.

Mr ProPiTo December 18, 2009 at 6:22 PM  

wah, cantiknyer... macam boleh menang ni..hehehe. kalo menang bagitau la ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP