Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Oh! sgt Jealous okeyh!!~

>> Thursday, December 31, 2009

Salam~

pergh. sgt lame tak update. tak tahu la apsal. sgt la malas. padahal dlm pale otak macam2 nak post. last2, tggl dalam kepala je la. huhu~ whoops, whoops. ade org kesah ke? tak kot. haha.

erm, anyway, most of Deakinians and KPLI have already known which school they will be posting, starting this 4th January. Yg KPLI aku tak tahu ape sgt. tapi, Deakin ramai yg dapat selangor n Johor. But somehow, i feel pity for my classmates from Sabah. Rasenye cm sume Sabahan dpt posting kat Srwk. If i'm not mistaken la.. adeh la.. sian woo~ Paling kesian bile ade yg dpt the same district as previous practical. huhu. sure bosan. takpe la korg. whatever it is, sume tu ade hikmah. yg penting, kite ikhlas nak mencurahkan bakti k? ganbatte~ hehe =)

okeh. ckp pasal posting. aku sgt2 la JEALOUS tahap gaban kat Izza Azlina. Jealous giler beb. Tahu sbb pe? bukan sbb die dpt ngorat Guru Besar ensem atau ape.. tapi die dapat posting kat Sekolah Kebangsaan Jelapang, Taman Meru, Ipoh. Guys, that's my previous primary school!! and know whut? I really hope that i'll be posted there. really hope so. the reason is, i know well the place where i grew up though it changed a lot. i know many people there, and i do miss them so much. plus, it would be more easier for me since my dad had plan something if i am posting at that school. He would like me stay at our house in Taman Meru Jaya, and at the same time, nak baiki la umah tu. sgt teruk da umah tu. sayang kot. penyewa tu la.. tak pandai jage. cis. Besides, kalo la aku dpt skolah SKJ tu, boleh la aku mengimbau kenangan silam. kat mane kelas aku.. kat mane aku slalu makan.. kat mana aku salu lepak. kat mana aku salu dating.. ooppss. tipu je. mane ade dating okeyh. sekolah rendah beb. aku sgt la baik org nye. ngeh3~ But.. sume tu adelah 'If'. Jika. Jika dan hanya Jika. Jika tidak? Jika tidak, begini la keadaannye~ hehe. Jadi, takde la rezeki nak mengimbau kenangan silam kan~ heh.


+nanti hg la plak bgambar kat sni Izza~+
hehe =)

okies. dah tamat sesi menyatakan keJealousan tahap gaban kat Izza Azlina. hehe. anyway, i just wanna wish u goodluck k Izza. Do da best k. Nanti dgr lagu SKJ, tolong record and bagi kat aku. sbb aku dh lupe lagu skolah tu. hak3. kalo still the same la. hehe.

psstt.. Izza, jgn amek ati k.
aku gurau2 je. hehe =)
tapi serious dowh..
mmg Jealous.
hehe. memang~





1 comments:

ღ""`izzA SeNsei`""ღ January 31, 2010 at 8:13 PM  

haha!!~
usah la ko jelez.... aku sentiasa terima ko kalo nk dtg lawat2 SKJ.. hahahahaahhahahaaaa..... anyway not bad diz skool. tp, byk keje ma.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP