Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

aritu menang dengan bergaya. arini?

>> Saturday, April 2, 2011



hurm. tadi pagi ade game netball, lawan utk peringkat daerah. bunyi 'hurm' (berbunyi ke?) di awal entry menunjukkan kekecewaan di situ. kecewa. kecewa.


sebenarnya tak kesah kalah atau menang. cuma yg menjadikan aku kesah sebab seriously budak2 main TAK MACAM dorg yang main! skills sume dah hilang mane tah. technique sume pon dah lari lintang pukang. betul2 bukan macam dorg! aritu lawan time peringkat zone, kire boleh berbangga lah. sebab menang besar. menang dengan BERGAYA pulak tu. bayangkan, 11-2, 13-0, satu lagi tak ingat sgt. either 9-7 or 7-4 tah. tapi dapat lah Johan peringkat zon. alhamdulillah.


cuma arini bile main peringkat daerah, haih. memang tak aim smpai johan ke hape. cuma tak nak lah smpai mata pon sikit je. alasan dorg, TAKUT. serious nampak dorg takut. huhu. lenkali kene jampi nih.



apepon, bukan rezeki kan. nak buat macam mane. terkilan sebab dah berlatih bersungguh gak lah. tapi time main hilang sume. sabo je lee~



cuba lagi tahun depan. chayok2 SK Pasir Kubu yeah!!! (tiba2 bersemangat?)

10 comments:

MR. SYAH April 2, 2011 at 9:06 PM  

semoga berjaya untuk tahun depan.. jgn kecewa yerk cikgu..

soffea April 2, 2011 at 9:48 PM  

MR. Syah!!!

rindu ko wei. rindu nak p komen blog ko. tapi laptop aku problem. blog ko takleh loading lah. kecewa.. huhu.


yer. insyaAllah. tp next year mcm budak sume kene latih dgn bersungguh2 la. sbb mcm tak ramai yg boleh main je? hehe.

MR. SYAH April 3, 2011 at 8:09 PM  

xsettle lg ke masalah laptop tu.. eheheh..

soffea April 3, 2011 at 8:34 PM  

cik Nana :)

kalah bola jaring.. kecewa cik nana :(


mr. syah:
belum la.. aku ni malas betul nak transfer segala benda n format balik. huhu. help. help. hahaha.

Nobita Sensei April 3, 2011 at 10:04 PM  

kena buat latihan ala-ala tentera sikit..hehe.

nas April 5, 2011 at 1:00 AM  

xpe la soffea.. ni mungkin bkn rezeki awak utk menang.. xpe.. nt insya-Allah boleh punye...
hehehe

aNiS aNiSa April 5, 2011 at 1:13 AM  

salam perkenanlan

kalah menang adat pertandingan kan...

xmo sdey2 yer cikgu..xdak rzeki..lpas ni ada lg insyaallah =)

latest entry : Kawen Sebelum atau Selepas Belajar???

IMANSHAH April 5, 2011 at 11:14 PM  

Salam

Hurm, jom lawan netball..wahaha

soffea April 10, 2011 at 12:57 PM  

nobita-sensei:
yeah. gud idea. hehe.


nas:
kan. bukan rezeki. pasni kene usaha lagi. chayokk.


anis:
salam.geram sbb dorg tak perform well. hehe. ye lah. insyaAllah~


cikgu Iman:
salam cikgu. ok. on!!! ehhe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP