Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Nazir Persekutuan datang 'menyerang' di sekolah :)

>> Tuesday, April 12, 2011

Minggu ni busy giler. since ari Isnin aritu lagi sbb nazir Persekutuan dr Putrajaya dtg pantau sekolah aku, for 3 days ok. so, sangat2 lah busy. dengan fail2 aku yg tak lengkap lah ape. dah, nak wat camne. tak suke lah keje2 fail ni.


esok one of them ckp nak observe aku time Kajian Tempatan. fuh. nasib baik subjek elektif je. bukan teras. tapi kene get ready gak lah kan. apepon, wish me best of luck yerp. InsyaAllah.





eh. jap. i feel like, bagus gak kan bile nazir dtg pantau. sebab?

nanti update lain k :)



pray the best for tomorrow~

12 comments:

soffea April 12, 2011 at 10:45 PM  

cikgu Iman, taraf skolah cikgu dgn skolah sy sgt lah berbeza. so, kalau depa p star, it's all about to make sure the quality of ur school di jaga. supaya taraf sekolah hebat tu tak jatuh. supaya still dpt jaga reputasi.

tp bile nazir dtg skolah kecik mcm sy, n it is my very first time experienced this, sy rase mcm nk share something. nti la update lain.. byk nk cite~

IMANSHAH April 12, 2011 at 10:48 PM  

Sama saja..banyak sekolah yg pedalaman dapat SBT tu nazir berkampung berminggu2..depa nak tgk cg mengajar, fail, buku rekod...

kami pun nazir tgok benda2 macam tu je...

MR. SYAH April 12, 2011 at 10:51 PM  

sportcheck mengejutlah ni yerk.. heheh..

soffea April 12, 2011 at 11:10 PM  

cikgu: yup. betul lah.. tapi cara cikgu komen "selalu je depa mai star" tu mcm, ye lah... benda ni dah biase bg skolah cikgu. n ya, mmg kerja dorg utk check fail n observe sume tu. cuma ye lah,bile kat skolah kecik n skm mcm sy ni, kire bertuah la dilawati oleh nazir. sekurang2 nya takde la diabaikan.... maklum lah. skolah kg. ni pon dtg selepas beberapa tahun kot. ntah la. mungkin sy salah tafsir dr ayat komen cikgu yg tu kot. ntahhh.

soffea April 12, 2011 at 11:10 PM  

mr. Syah:

a'ah. sgt mengejutkan. hehe. wish me luck utk esok :)

Solihin Zubir April 13, 2011 at 11:43 PM  

gud luck ye...
smoga dpt mrkh tggi drp nazir.. heheh...

nas April 14, 2011 at 4:06 PM  

errm.. teringat la time sekolah tu ade nazir datang kat kelas dok kat belakang2.. huiii..time tu cikgu mula la cover dia punye gaya pengajaran :P

soffea April 17, 2011 at 2:20 PM  

solihin:
thanks yerp anda :)

soffea April 17, 2011 at 2:21 PM  

nas:

a'ah kan.. padahal kalo nazir tak dtg, buat biase je.. hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP