Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Counting hours~

>> Tuesday, November 30, 2010


hey. jom sama2 mengira jam. no. bukan mengira berapa banyak jam yg ade dlm rumah korg. apetah lagi berapa ikat jam yg ada di kedai jam. haip. cikgu! bukan ikat la.. gugus! gugusss!! owh. iye? bijak anak murid. mcm cikgu jugak. *wink*

takpe. takpe. yg penting bukan itu yg aku nk ajak kira2 ni. skrg nak kira berapa jam lagi nak masuk 1 December 2010!!! eyyyy. giler excited okies. iye lah. setahun sekali je kot. bukan setahun sepuloh kali. jauh sekali setahun seratus kali. whut? berapa kali die nak lahir dlm setahun? die tu apakah? TV kah? see. pelik kan? memang pelik. takkan ada kot. even TV plasma pon lahir sekali je seumur hidup die. yg lain2 tu sume klon2. tapi riwayat hidup takkan sama. sebab bukan diri TV yg sama. individu TV yg berbeza. ok. ok. ape mengarut banyak ni. tadi ckp nak kira2. nie dok kalut bising macam TV jugak. iye lah. iklan kejap. tu pon tak boleh. fine lah. fine lah.



soooooo.. i'm so excited wei!!! tibe2 rasa macam seakan poyo sebab post entry count down hours nie. haruskah?? hahaha. stay tune till 00:00 ; 1st december 2010 ya. eceh. takpe. kalo korg nak tido dulu pon dibenarkan. but please. make sure kunci jam okies. wahaha. tak. tak.


ok. Jom start count down dr skrg.

MULA!


satu...
(sebut satu kah itu? kenapa mcm pelik?)
ok. ok. mulut tibe2 mcm asyik nk muncung je bajet seksis ke hape tah.
so, sila. sila. sambung mengira.
nak buat alignment jap.



uh.. tidak dapat kah?

please. korg je la tolong count down yerp.
weheee :)


~tak tahu apsal suka sgt wat muka cmni lately~
apakah?




ish.. penatnye nak count down.
lama lagi nih.
org nak sebut 3... 2... 1.... je la!
(-__-')

14 comments:

FaRa LaLoLa LoLita~ November 30, 2010 at 9:49 PM  

u...bday u ke? kalo bday u, i nak wish la happy birthday...kalau bukan pon, sure ada benda penting kan...ape pon...happy la...happy...happy _____ (fill in d blank) ok...teehee....

soffea November 30, 2010 at 10:21 PM  

fara!!!

yup.. birthday i.. tapi takmo wish skrg.. wish nanti jam 12 yerp.. wahaha. demand. gedik kan.

nway, thanks fara. luv ya~

farhana November 30, 2010 at 10:43 PM  

sowk birthday u.nak wish sekarang jugak.hee.happy birthday.

btw,wajah baru belog u chanteq=)

soffea November 30, 2010 at 10:50 PM  

farhana:

wehee.. thanks.. an advance bday wish la ni? . tp esok nk jugak, boleyy? hehe..


thanks ya :)

imanshah November 30, 2010 at 10:55 PM  

salam soffea..nak mintak tolong boleh??
cg dah tukar layout baru..simple je, tapi ada masalah lah..

1) cikgu nak columm sidebar tu nak ada petak2..tapi puas godek3 tak jadi gak

2)senarai komen ya allah dah caca merba lah pulek..puas godek3 pun xdpat2..haish

3)kalau boleh nak tersusun macam soffea..

haish malu nak habaq, tapi yelah tak tahu nak mintak tulung siapa..haha

imanshah November 30, 2010 at 10:55 PM  

salam soffea..nak mintak tolong boleh??
cg dah tukar layout baru..simple je, tapi ada masalah lah..

1) cikgu nak columm sidebar tu nak ada petak2..tapi puas godek3 tak jadi gak

2)senarai komen ya allah dah caca merba lah pulek..puas godek3 pun xdpat2..haish

3)kalau boleh nak tersusun macam soffea..

haish malu nak habaq, tapi yelah tak tahu nak mintak tulung siapa..haha

soffea November 30, 2010 at 11:04 PM  

wuhuu... cikgu iman...

tadi kite view page cikgu, ok je. kemas je.. nape? jd caca merba ye?? huhu.. sbnrnye kite pon tak pndai sgt la cikgu.. rasenye cikgu kne tukar template kot.. cari template yg kotak2 mcm nie jugak. atau yg mcm cikgu nak tu.. kalo nk edit satu2, kite pon tak tahu.. huhu..


cikgu.. sorry sgt takleh nk tolong.. sbb kite pon tak expert. wuhuuu..

Liquid November 30, 2010 at 11:10 PM  

Happy birthday ea cikgu..!! =) semoga pnjang umo n murah rezeki au. n incek liquid nk kek secret recipe ley..? ala ley la ley lah... eh, birthday sape ni..? eheh.

happy birthday ea bday gurl =)

AiDa AzRyN December 1, 2010 at 12:22 AM  

Happy Birthday! Semoga panjang umur dan murah rezeki.. Amin... :)

soffea December 2, 2010 at 1:12 PM  

liquid:
thanks incek liquid!! hehe.. tu la pasal.. patutnye kite la kne mtk kek secret recipe kt incek. hehe. nwau, thanks for da wish :)

soffea December 2, 2010 at 1:12 PM  

aida azryn:
thanks dear.. aminnn~

fara: thanks fara :)

soffea December 6, 2010 at 3:31 PM  

hehe. thanks isz. jom same2 pakai shawl. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP