Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Time is running out bebeh~

>> Saturday, October 31, 2009

Salam~

huh. lame giler kot tak update blog setelah sekian lama bergelumang dengan esaimen yg telah mengimpak maksima kan kehidupan aku selame nie. he. alhamdulillah~ sume dah siap. tggl EMC yg perlu diedit n EMP yg tak disentuh lagi. haha. takpe, takpe. siap jugak tu nanti. Ganbate~

Yg penting, the last presentation ever as a trainee teacher dah bis. haha. ye, ye je. ntah ke time KISSM kne present lagi. whateva, i would like to thank and congratulate all my group members for da action research presentation. we did well. berjaya menghentam habis2an. hehe. And, thanks Allah for giving me such a great group members. thanks ye korg~ aku beria je gelabah, takut audience tanye byk2 pasal part Multiple Intelligence yg knon2 aku research tu. ha3~ advantage gak la kite group last. sume da tak sbr nak bis. hehe. thanks gak utk group yg assess kami. hopefully all of us will success ya. same2 tolong menolong~


+before presentation+


+semasa presentation n rakaman+


+right after the presentation+
fuh. lega~ see. sume senyum.


*Thanks to Zue for those pictures*


anyway, too many things happened actually. moreover, dlm saki baki masa yg ade utk spend time ngan sume2 classmates. sgt sedih la woo~ about 4 years we enjoyed being together and this is the last year for us. and rase cm mase sgt mencemburui kite la. nak buat itu la, nak buat ini la, tapi byk kot halangan n kekangan. especially time and money. bile elaun nak masuk nie? hu. dah2, melalut pasal elaun la plak~ he.




+The great classmates ever; SMP Deakin 1+



apepon, to all my sweet frens eva, Deakin 1 and Deakin 2, lets enjoy the last moments together. Its such a valuable time for us. just appreaciate it.




senyum =)
~cover sedih n emo~ hehe.

2 comments:

zue November 8, 2009 at 7:45 PM  

mule2 skali, same2..hihi
kedue skali, aku pn sedih dh..x lame lg dh nk abis..pasni msg2 bwk haluan msg2 kn.. hm..slame ni rase x sbr nk abis, x sbr nk blk umah, tp skang ni rase cam ms tu sgkat sgt..huhu. pape pn, we will keep in touch k.. :)
last skali, bye...haha

soffea November 10, 2009 at 7:29 PM  

hehe. kasih anda diterima dgn jayanya~
yup. sedih actually. tapi tu la, bile something worst happened, rase cm sgt tak sbr. ntah la~ ade la hikmahnye tu. Allah itu Maha Mengetahui.

wookeh. still keep in touch k. kawen jgn lupe jemput. tapi aku nk dtg mkn je. hehehe =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP