Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Special dedicated to Nurhafizah~

>> Monday, October 12, 2009

Salam~


Erm, rasenye tak terlewat lagi kot nak post entry kali nie or else aku kne tukar wish dr Happy Birthday kpd Happy Belated Birthday. he. sempat kan? kan? heh~


anyway, today is 12th October 2009 and it is MySweetSweetBestFriendEver punye birthday. So, lets sing a song....


Happy Birthday to You..
Happy Birthday to You...
Happy Birth
day to Fiza..
Happy Birthday to You..

+wish u all da best for ur future+


ehem. sedap tak suare aku? he. walopun classmates kite da nyanyi kat hang smpai 2 kali arini dalam kelas, tapi takpe... aku org first yg nyanyi depan hang dlm bilik smlm. kankan?


anyway, Happy Birthday Fiza bucuk2. Wish u a very sweet 23rd birthday. haha. kire aku sorg la yg still sweet 22nd. So, good luck in everything you do ya.. Be a good teacher ever.. Kawen jgn lupe jemput walo nanti hang takmo ajak aku ke hape, aku dtg gak nak tgk laki hang. wahaha~

And also, Thanks and sorry for everything.. Thanks for being such a wonderful besties ever for me. U helped me a lot. dlm ape2 perkara pon. tak kire susah atau senang, u are always with me. Walo kite kadang2 ade gak tak puas ati, n tak bertegur sementara, tp biase la adat berkawan. kankan? and the best thing is, u will always support me in anything and everything i do. Nak beli baju ngan hang, beli brg2 rahsia pon kite berdua juge. hehe. even taste kite amat la berbeza.. tiap kali aku pilih something, let say a bracelet,


aku akan ckp; "Fiza, lawanye..."
dan hang akan jwb; "ei Piah... buruk la.. cm org asli~"..


haha. memang selera kite tak same. aku suke something yg abstract. Pada aku, yg unique itu cantik tapi pada hang, ia nya sgt pelik. hehe. dulu hg tak mkn pizza.. sbb hg tak suke. tapi aku suke giler pizza.. penah kite berempat p makan pizza.. tapi hg bwk masuk KFC. wahaha. takpe.. kan 'under one roof'. hehe. but nowadays, u can accept pizza suda. tapi tak la giler cm aku kan. he. maybe kite byk beza, tapi yg beza tu la melengkapi.. and we are able to get along together. kankan? Thanks for everything Fiza~
ceewaahh~ mesti hang nak termuntah bace pengakuan aku kan? hehe.takpe la. bukan slalu pon. ~


+Smile always+


And the most important thing is, i want to apologise for all my fault and mistakes and segala macam kesalahan towards you. Sometimes i'm too emotional and might hurts u. Maaf sgt. Tapi hang wat tak kesah je. and guess what, sikap hg yg cmtu actually yg ajar aku jadi ati kering skit2 gak. tak terlalu sensitive cm dulu.. iye. i'm improve. see~ heh. tapi tak la ati kering sgt. cuma kadang2 mls nak kesah hal remeh temeh. kankan? moreover, we are getting old now.. oopps.. we are growing to become an adult la syg~ hehe. sbb tu la.. So, maaf ye fiza comel2~

kdg2 kalo time kite bergurau smbil sepak menyepak, ketuk mengetuk dan tampar menampar, mungkin aku terbuat kuat ke, samada sengaja atau tidak ke, hopefully u can forgive me ya~ sbb lain kali aku leh wat lagiiii~ hehe. Sorry eh~


+from three of us; Piah.Kechik.Wanie+

-sebab birthday hg, aku gune la name pggln hg utk kami. hehe-
_____________________________________

And last but not least;


Happy Birthday again~
Swe
et 23rd
May Allah bl
ess u always..
In
syaAllah~

+jumpe jodoh yg baik.. InsyaAllah.. aminnn+
-heh. sempat lagi~-


eh, jap.. sblom tu, terima la muka comel dr kami bertiga~


+ish. tido lak dorg nie+
hehe =)

+okeh. dah bgun~+
better. hehe.



Happy Birthday~
Kiteorg saaaaaayang hang byk2, byk2..
mmmmuaaahhh xoxoxo



Friendship Forever~

2 comments:

monstermad_saady October 13, 2009 at 6:58 AM  

wooooooooo... happy bday 2 fiza.. hehe..

soffea October 14, 2009 at 2:09 PM  

wohhoo.. fiza ckp;
"time kasih.. hadiah mane?"

heheh =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP