Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Pengumuman Pengumuman~

>> Tuesday, November 3, 2009

Salam~

huh. memang masa agak lewat skrg. jam 3 pagi. tapi apsal ntah, aku dok ngigau2 menaip blog plak. haha. giler bayang blog ape minah ni ntah. he.

actually, just a quick update. mmg kelihatannye agak pelik update tibe2 di pagi hari. padahal bkn nak cite ape2 yg penting pon. he. saje je nak umumkan kat blog yg aku dah siap sume assignments yg berlambak2 aritu. dah hantar siang tadi atas meja Encik Baha dan disuruh mengecop esaimen tersebut dgn menggunakan cop canggih beliau. lalu aku terkial2 sbb cop itu kelihatan agak canggih sehingga diperli oleh beliau dgn berkata, "hai, takkan dah nak dpt degree tak pandai nak gune cop tu plak"~ ye. ye. agak malu di situ. aku hnye mampu tersenyum. takpe Encik.. nanti saye pon nak wat cop cmtu gak bile jadik cikgu nanti. haha. impian takleh blah~

okeh, berbalik kepada tajuk utama, iaitu aku dah siap sume esaimen for this final sem.~he. saje bold n kasi besar. nak bangge~ sgt lega ok. dah boleh relax2 smbil layan jiwang. eh. tak. bukan. mane ade. aku tak layan jiwang ok. leh relax2 smbil surfing2. bosan dowh takde esaimen. tak tahu nak wat pe. haha. kelihatan agak poyo disitu~ nie mata tak ngantuk lagi pon sbb dh biase wat esaimen last minit smpai tak tido pastu laju2 je jari jemari dok taip2 sebab esok nak kene hantar. haha. itu adelah perkara biase. being under pressure akan menghasilkan begitu byk idea. serious. tak tipu. tapi tak elok diamalkan bg mereka2 yg tak biasa dn amat mementingkan keputusan yg cemerlang di dalam kehidupan. haha. ye. don't u ever try this anywhere ya~

Start esok, sume warga kat IPTAR nie dah start exam. so, wish all of them best of luck. jgn tension2 tgk kami yg Deakin ni berhuhahuha buat bising jalan sane sini sbb kami tak perlu study sebab jugak kami takde exam for this sem. heh. sbb tu esaimen giler berjuta juta juta. haha. ok. tipu je smpai berjuta~~

huh. dh panjang kot. ape aku ngarut di pagi yg indah nie pon tak tahu la. padahal main point just nak ckp; "I'm free now without any assignments". tmbah lagi; "no exam for this sem. so, don't be jealous" . tu je. heh. budget best. poyo. dush2~ ok la. ntah ape2 lagi ngarut melalut. nak out da sbb nak paksa mata utk tido. ok. nite. bye ;)


owh. KISSM~
sgt malas okeyh!~

huhu...

2 comments:

Shahrin November 4, 2009 at 1:39 PM  

takpe ok tu kdg2 ilham datang waktu pg.. sye pun semalam terjaga kol 4 pg... tgk2 lampu lupa tutup kat ruang tamu... terus bangun check blog dulu,, pas2 sambung balik.. hehe

soffea November 4, 2009 at 2:38 PM  

hehe. tu la pasal.bukan ilham sgt pon actually. tapi tu la, saje saje gatal nak update. he =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP