Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

oh, buttonsmybuttons!

>> Friday, September 16, 2011

Oh my! seronok betul haritu dah pergi Boutique ButtonsMyButtons kat SS15. serious. collections BMB sume cantik2 dan stylo. tak caya, klik lah sini. aku minat betul design macam tu. Unique :)

Jadi, ditemani cousin yang dikasihi :P , Saady, kiteorg p la mencari mane la kedainye. pusingpusing sampai pening, baru jumpa.



me n crazy cousie :)
oh. takpe lah kalau muka tuan blog separuh pon.
i saje nak hargai usaha gigih Saady bawak i ke BMB.
nanti boleh la p lagiiii..
*bodek*


well. sama je dalam official blog. cuma ini boleh pegang2 kan. n ya, layanan sangat baik. mesra pelanggan. cuma aku segan la nak p try test ke ape. sebab memang taknak beli pon. ate, maha bebeno. idak le teman mampu wehh..

godek2 sana sini. jom balikkkk :) dah puas hati. hehe.


tak beli baju, amek gambo pon jadi leee~


Boutique BMB nie kat tingkat 2 tau.
sebab tu pusing2 kami mencari :)



So, korang boleh2 la usha baju2 cantik kat situ yerp. ade aku bagi link :)

aku adore design sahaja. entah bila la dapat beli kan. tapi, nak tempah design sendiri la.. *berangan* takpe kan? bukan nak jual pon. nak pakai sendiri je ;)


2 comments:

asmiza September 16, 2011 at 11:42 PM  

Hye akak :) , selamat hari raye. Lame x komen sbb dah lme x on9. Hehe.

Egatkan beli dah letih pusing tu td. Tp betul lah, cantik :Dhari raye. Lame x komen sbb dah lme

soffea October 3, 2011 at 10:28 PM  

hye asmizaa :) kann.. blog ni pon sunyi sepi je. maklumlah, dah jarang update and jarang bw.. tu la pasal.. huhuhu..

tak beli pon as.. saje je gedik. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP