Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

My baju raya collections :)

>> Sunday, August 14, 2011



Note : Don't get jealous pleaseeee~



MERAH itu wajib lah.






these are sooo sweet :)


ini comel.



eh. macam tak cukup lagi je nii??

kene tambah lagi ni dalam koleksi.

koleksi?


koleksi ANGAN-ANGAN AIDILFITRIku lah:) hehehe.

sebab tu la, please don't get jealous kerana ini adalah siri ''mari berangan bersama-sama SoffieSoffea's~".

amaran: ini bukan lah contest. perkataan 'mari' itu hanyalah ajak-ajak ayam sahaja. krrrrr.. krrrrr... :P





ok. dah habis berangan :)


reality. ting!


oh my!~ seriously. semua collections ButtonsMyButtons sangat2 la vogue, gorgeous, adorable, bla bla blaa blaaa.. dan ya, aku terpaksa set in mind to blah blah blah cepat2, sebab harganya pon sangat2 lah... WOW! RM 750, RM 650, RM500, RM $$$$$. berpinar mata aku wei. rasa macam nak merompak bank sekarang jugak. eh. tak. ini cuma perasaan-macam-nak sahaja. janganlah serious sangat (-_-')



what eva pon.

ButtonsMyButtons memang the best la. designs yang sangat2 unique. i like! dan jangan tak tahu, for me, something that unique is beautiful. sangat2 cantik :)

jadi.

InsyaAllah. angan-angan akan dijadikan impian dan kenyataan. err.. ini kira cita-cita la kan? ok. ini cita-cita seorang guru yang suka merapu =) gambattee!


bila dapat pakai pon tak tahu lah. cuma yang pasti, bukan yang semahal ini. sebab i kan seorang yang berjimat cermat. able to manage my savings wiselyyy!!! (wisely la sangat!) hahaha. gelak kat diri sendiri sebab rasa macam kena perli :P





tiba-tiba insaf:
dalam bulan Ramadhan ni, marilah kita berjimat cermat, perbanyakkan bersedekah.
itu lebih afdal :)



4 comments:

nas August 15, 2011 at 12:01 PM  

laaa... angan2.. hehee
baju raya mahal2 tu
harga mau 5ratus 6 ratus
bankrap kalau cm2
nas tahun ni pakai baju tahun lepas..
jimat sangat :P

iPai August 15, 2011 at 6:21 PM  

saya suka 2 dan 3 .. wah macam aku yang pakai plak kan .. hahaha

datang dari entri main basket ball .. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP