Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

cepat2 update.

>> Saturday, July 31, 2010



yer. ini versi taip cepat2 atastarikh atau, quick update. jadi, sila baca secara cepat2 untuk mendapat mood cepat2 itu. dn boleh uji kecepatan IQ anda menangkap fakta ~err.. atau auta?~

hey. i'm here. at my house, Bentong. balik ari khamis petang aritu. p service keta dulu. alignment lari la beb. dlm ati dh doa cepat2 sebab aku nak cepat2 gerak dr Kg Gajah tu. so, i drove secara cepat2 smpai mata cepat2 terpandang ke meter. 140?? wohoo. kaki pon cepat2 angkat skit dr pedal minyak tu. otak cepat2 pikir. safety first. drive carefully, soffea. beware with ur speed. eheh. cepat2 speaking secara terabur dlm ati. heh~


smpai UIA, dh sesat. haha. kelakar. sbb dh banyak kali masuk, tp first time drive sorang2. pastu pelik je tempat tu. then, cepat2 kol sopian ckp, "wei, kakak sesat"~ haha. tggu je situ smpai sopian dtg ngan moto n bwk p hostel die. then, kiteorg trus gerak ke Lowyat. plan mula2 nak amek along kat Gombak terpaksa dirombak ~apakah?~ sbb die cepat2 tumpang member die trus p Lowyat. ok. takpe. kami trus ke sane. secara cepat2 tapi sempat jugak sesat dlm jem yg padat. hahaa.


smpai lowyat. ohhh.. syurga teknologi arus permodenan lagi kecanggihan. survey2 birthday present untuk abah. last, okies. we took Sony Ericsson Hazel, RED in colour as his birthday present.

eh. jom cepat2 p scene len plak. haha.
'
_________________________________________


Friday, 30th July 2010.
pagi2 dh nyanyi Happy Birthday kat abah. mak dh tempah blueberry cake yg sgt sedap. potong kek dulu. then, p Maybank, nak settle perihal kereta aku. ya. bakal menemui anda dan akan berada di blog ini sebelum raya ya. insyaAllah. eh. cepat2 tukar topic plak? cepat2 tukar topic balik. GILA APA?


tggu saffuan balik dr skolah. sume dh ade kat umah, and taadaaa.. upacara penyampaian hadiah. smbil nyanyi2 lagi sekali, juga photography session. heh. he opened the present and he looked so surprise as he got Sony Ericsson Hazel as his birthday gift. i can see his eyes was sparkling. abah sgt terharu. tp angah tahu abah cover kan dr menangis terharu?. kata LELAKI~~ kene lah pandai macho kan? hehe. love u abah. kiteorg bg hp pon sbb tahu hp abah rosak. nie share2 punye present. i know that he likes it. and he really appreciate it. sape la yg tak hargai pemberian anak2 kan? even bg kad pon, memang akan ada perasaan terharu itu. appreciate.

_____________________________________

pas Jumaat, trus gerak p De Rhu Resort, Kuantan. saje2 p sane. abah memang suke p kat kwsn pantai. kiteorg pon suke.

ptg tu mkn besar. huh. banyak giler aku makan wei. habis lah DIET aku. nanti mesti consultant marah beb. die dh pesan awal2 aritu. huhu. so, cepat2 la Diet balik.. hehe.

____________________________________

skrg da kat umah. malam nie nak p nek Genting plak. sgt tak sbr. mcm nak cepat2. tapi satu je taknak cepat2. kalo boleh, nak lambat2.. nak lambat2 balik ke Lambor, boleh? huhu. Isnin da skolah. and aku guru bertugas minggu depan. aiseh. cepat2 la pikir nak membebel ape kat perhimpunan nti? huhu.

eh. mcm cepat2 je dh nak habis pon entry nie. tapi bile publish, mcm panjang giler. ckp cepat2?? tapi kalo korg bace secara cepat2, sure memang betul2 dikatakan 'cepat2 update'. kan? kan? cepat2 la angguk laju2 tanda setuju. hehe.


~photos will upload later~
akan cuba dicepat2kan ;)

2 comments:

YAN August 1, 2010 at 9:01 PM  

angah, yan cepat2 baca dan cepat2 suka entry ini sebab angah present kan pada pakcik anuar hadiah hp sony...bestnya.....

soffea August 2, 2010 at 11:04 AM  

hehe. yan. angah cepat2 bace komen nie n cepat2 reply. ;)

tibe kasih yan sebab bertindak cepat2. tu la. share2 punye present ;) hehe.

cepat2 terase cm rindu yan ;)
eh. tibe2? hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP