Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Yesterday: it was a great date ;)

>> Sunday, July 25, 2010

hyep. salam ;)

semalam aku ke Ipoh lagi. tapi kali ni ngan housemate, Nanie.

kiteorg p tengok ECLIPSE. wah. puas ati dpt tengok abg Edward Cullen. haha. kelihatan seperti sgt mual disitu~




wei. wei. org kate tak best. tapi aku tengok, best je? takpe la. pendapat individu.
suke tengok time vampires ngan wolves same2 bkrjasama utk jaga Bella... apa yg penting? KERJASAMA~ ya. mesti wonderpets tu idola dorg nie. aku dh tahu. aku dh tahu. yes. HAHA.

tapi siyes la beb. suke part tu. eventhough dorg nie musuh dr zmn purbakala lagi, tapi CINTA boleh wat dorg berbaik semula.. ceewaah. dah mengarut smpai ke CinTA Cinta la pulakkk~


tapi si Bella tu, betul2 nak jd vampire lorh.. sian jugak kat ayah die tu. huhu. kuasa CINTA lagi.. haih~


++ha, berebut. berebut++


whateva, tak sbr nak tggu the next Twilight; Breaking dawn. my fren said, nanti Bella ade anak ngan Edward. she read the novel. ntah. die la ckp. aku tak bace pon novelnye. aku suke tengok je. hehe.

takpe lah, nti rajin2, aku try la cari twilight's novels and read it mcm gila. elok gak sbb dpt improve my english yg macam hampeh nie kan. lgpon, mmg ade kwn yg ckp, novel lagi best dr movie. owh, really? huhu.






pssst: kalo ade ECLIPSE 3D mesti BEST kan.
leh la aku join Cullen berlari laju2.
takpon jadi Bella yg dibawa lari ke atas gunung.
HAHAHAMPEH~


hik3~

10 comments:

senandung semalam July 25, 2010 at 4:48 PM  

xske wktu bella kiss jacob...
da la edward tgk...
sian edward..
hahahhaa

soffea July 25, 2010 at 5:22 PM  

ishma:

a'ah. time tu. ntah ape2 je...
ape motif??
sian edward tau..
pastu time bella sejuk tu..
cm kelakar je.. haha.

naz July 29, 2010 at 12:42 AM  

ok wonderpet paling kuat di situ haha

farhana July 29, 2010 at 10:39 PM  

novel is much better than movie.actly we cant expect more in movie kan.totaly diffrnt.

try tengok sorcerer aprntce o salt.tak rugi=)

Tapak Kaki July 30, 2010 at 4:13 PM  

babak paling tak leh belah masa dalam khemah kat atas gunung bersalji.. menyirap pontianak tu tengok serigala dok pelok awek dia.hahaha

soffea August 1, 2010 at 1:46 AM  

hamzah:
hehe. mesti tgk.. cepat p tgk. hehe.

soffea August 1, 2010 at 1:46 AM  

naz: yup. wonderpets adelah hero sbnr. kalah edward. he3

soffea August 1, 2010 at 1:47 AM  

farhana:
oh, really? nti la i try bace novel lak..

a;ah. nk tgk movies tu jugak. tgh cari free time nie. hehe

soffea August 1, 2010 at 1:48 AM  

tapak Kaki: hak3. memang. sabar je la si edward tu. Jacob lak saje nk tnjuk berlagak. haha. kelakar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP