Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

SGT KECEWA!!!!~

>> Saturday, February 20, 2010

huhu. i received a msg from kechik yesterday~

".... Due to the financial constrain, our convo will b held at IPG Kampus Ilmu Khas - same date 20march. Pls forward to others. Tq"

huh. whatthefish man~ gile sgt frust okeyh. no words can describe how frustrated i am. and i'm very sure that all of my coursemates would feel the same too. FRUST! FRUST! FRUST!. n yeah, including the other PISMP DEAKINs around all over Malaysia, like IPTB students and also IPPP students. Frust kan korg? huhu.

al kisahnye, knon nak wat kat PICC, Putrajaya okies. so, dah excited nak konvo la kan. venue sgt best. and tibe2 cmnie lak? kat IPIK je? huhuhu. baik lah kite balik IPTAR je kan~ ade gak sentimental value kat situ. even cm takde kaitan pon? huh.

ntah la. rase sgt menjadi mangse keadaan. sedih. sadis. just imagine, ko dah study selama 5 tahun setengah utk dptkan degree, Bachelor of Education. siap collaborate ngan Deakin University, Australia lagi okeh. Tapi tup2 bile time konvo, mcm nie je???? rase sgt tak dihargai. Konvo bukan setiap minggu okeyh. selepas 5 tahun setengah baru nak konvo. sekali je seumur hidup pon. tak boleh ke kalo buat grand skit? adeh la. sgt dah takde mood. sgt dah tak excited. dah tak tahu nak pk ape. dh takde angan2. pelamin anganku musnah.!!~ help. help. huhu.

and somehow, we are just nobody. ~i want nobody, nobody but u~ oh. tibe2 cm nk nyanyi lagu nie. tp cm takde kaitan kan? huhu. ok, balik pada mood frust, geram, sakit ati, sedih dan sadis itu balik~ huhu. yes. we are just nobody. terpakse ikut je.

nak diadukan, tapi mane saluran yang betul?
ade ke yg nak dengar rintihan kami?
ade ke yg sudi nak tolong kami?
ade ke yg nak kesiankan kami?
ade ke? ade ke?




uh, please everybody.. tlong lah kasihani kami.. kami nak konvo kat Putrajaya!!!~


4 comments:

Alynn Notnot February 20, 2010 at 1:46 PM  

alalala, siannye. try la tnye pihak atasan.

soffea February 20, 2010 at 2:08 PM  

hye alynn~ thanks for ur concern..
tak tahu la nak adu kat sape. huhu. sebulan je lagi nak konvo. huhu.

zatie February 22, 2010 at 10:00 PM  

konvo konvo konvo.... eeemmmm..... c u at IPIK.... hehe...

soffea March 6, 2010 at 11:46 AM  

haha. zatie? kecik. da tukar. see u at putrajaya. he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP