Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

mane yg sempat~

>> Thursday, February 18, 2010




Salam~

I'm here.. again. oh. ini mmg negeri kedua ku. where? here again, Perak =)


adeh la.. cuti sgt sekejap. ari selase dah kene balik sini. sgt takde mood. huhu.

anyway, sume dtg sini htr aku pulang ke pangkal jalan. hahaha. except, suffian. die htr dgn niat yg tulus suci lagi ikhlas sahaje. heh. ape kah yg aku sedang ngarutkan ini? pening. pening~

Jadi, mak, abah, along and sapuan tido kat umah aku~ ehem. mcm best je kan dorg da dtg tido umah aku. even rumah bujang pon.. biase la tu kalo tak lengkap mane2~ tapi still, rase la dok umah anak kan. kite pon rase cm best je bile family dok bermalam kat umah.

smpai sini dalam jam 3.30 ptg. bwk 2 keta. sbb 1 nak tggl kat sini. biarkan saye budak baru blaja nie utk blaja driving. hehe.

pastu rehat2, ptg p jalan2 ke lumut and teluk batik. hehe. so, let the pictures do da talking ya.





++++++++++++++++++++++++++++++++++

eh, boleh tak nti update lain.
dah nak balik la~

4 comments:

eD's photography February 18, 2010 at 1:33 PM  

wahhh...bestnye teluk batik.......nak gi lagi..huhu..

nice pic

naz February 18, 2010 at 7:00 PM  

teluk batik lagi cantik dari pangkor:)

soffea February 20, 2010 at 2:19 PM  

eD: best kan. nanti kite pon nak p lagi. nak p main air lak. p kayak ke. cm best je? hehe.

ala, photo biase2 je. bkn cm photos eD yg cantik2 tu. huhu :'(

soffea February 20, 2010 at 2:21 PM  

naz: owh, iye eh? kite da lame tak p pangkor~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP