Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Tagged. Tagged. Buy me as ur pet. hahaha ^_^

>> Thursday, July 2, 2009

Salam~

Lately, sebok join tagged. ntah la ape yg best, aku pon tak tahu.. tapi aku join je la main Mafia war tu.again, ntah ape yg aku main pon, aku tak tahu la. maybe best sbb tgk duit bertambah kot. nasib bukan duit betul. lagi satu, kat Tagged nie, sebok dok membeli pet. org nie beli org tu, org tu beli org nie. best tgk harga kite naik je. again, nasib la bukan duit betul~


BTw, aku cm terfikir je pasal game2 sebegini di ruangan sebegini. bukan pe, takut ade maksud yg 'tersirat' aje. cm facebook. tahukah korang yg facebook adelah produk Yahudi?? wohoo. aku pon bru tahu. sile klik ini untuk membace lebih lanjut. Therefore, aku pon takut2 la kalo2 Tagged nie pon ade yg tersembunyi disebaliknye sehingga membuatkan kite terlalu leka ngan ape2 yg telah disajikan utk kite. ~nyum2~ hehe.

Tapi, it depends on others la camne kite gune. whether kite just main2, seronok2 aje atau terlalu2 giler smpai dh jadik separuh giler. kankankan? Bak kata kak Tie, tepuk dada, tanye iman. sebab, kalo tanye selera, sure hancur. he =)


whateva, teruskan menEnjoy diri ngan ape2 aje. cuma, jgn terlalu taksub smpai korang terlalu2 leka. smpaikan nak buat ape po
n dah tak boleh. dok mengadap benda tu je. Sampaikan lg, kelas pon tuang sbb sebok ngan benda2 camnie. ~ade sape2 yg terase? heh~. Tak elok okeyh~ keyh korang? dengar cakap aku nie. hehe.

wah. ckp pasal tagged. teringat tag yg terhutang, tak di buat2 lagi. kepada aini and asyraf, sorry eh korang. nanti2 ade mase, akanku jawab jua persoalan2 di dalam tag itu. kene study dulu nie. takut takleh jwb tag. hahaha. ok. don't worry. i'll do it later ya~ PROMISE~

________________________________________

entry cousinku yg poyo pada hari ini amat bermakna~

It makes me think something that i thought before;
things that i keep holding on in order to be so strong..
but now, at this moment, i'd slowly leave it;
without realize that it 'destroy' myself .
without realize that it 'break' me; slowly...
Soffea! Let by gones be by gones.
No turning back. It meaningless.
Keep that in mind.

Let the 'spirit' fill ur heart, again~

dah, dah.saadiah dah kembang lebih2 lak. hehe =)



:: The BEST forward is to leave the PAST behind and build on the PRESENT::

salam~



pssstt~: da delete pic td. rase cm sunggoh annoying plak. haha

2 comments:

monstermad_saady July 2, 2009 at 8:10 PM  

hua3..kambeng3..yeah..let by gones b by gones bebeh!!heheh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP