Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

:: TO you!~ ::

>> Saturday, July 11, 2009

Salam~

hmm.. dh nak p sat lagi. Barang sunggoh banyak. adekah seperti tidak mahu lagi pulang kembali ke sini? oh no~ hehe.

anyway, to all my sweet friends, and da lovely readers, thanks for spending ur time, reading this blog. blog yg ntah ape2 n kadangkala begitu emo sekali. tapi sukeati la kan. blog aku. ade aku kesah? hehe =)

i'm going to Lubok Antu for practicum n please don't miss me. haha. ~sile muntah beramai2~

therefore, takleh la kan nak update blog selalu cm skrg ini. broadband tak dpt nak beli. dah elaun tak masuk lagi kan? mcm mane la nak beli. sgt kecewa. huhu. takpe la, ade rezeki, ade la~

eh, eh. anda, anda, dan anda.

di kesempatan ini, aku nak ucap terima kasih sudi singgah sini. lama atau sekejap, tapi still sudi singgah kan? jadi, terima kasih daun keladi. sudi2, singgah la lagi~

kpd followers;
thanks sudi jadik follower blog ini. ajak member2 follow sekali ya. haha. budget cam siti nurhaliza la kan. Nak ade follower banyak2 plak. banyak comel muka kau. oh. memang tak byk, tapi tak terkira comelnye. heh. ~sile muntah lagi~ haha.

kpd yg tag saye n bg award. sorry. nanti ade mase sy buat, and also, akan kutip award tu. dont worry ya.

kpd classmates, Deakin 1 and Deakin 2;
selamat berpracticum. selamat bangun pagi2, jam 5. selamat buat lesson plan. selamat buat teaching aids smpai lewat pagi. selamat aktif kat sekolah smpai lewat ptg. selamat dtg skolah ari sabtu utk ape2 aktiviti. pendek kata, selamat segala2nya la. ~panjang xkate pape~ heh.

Beb, 3 bulan. mesti rindu. haha. rindu ka? anyway, sape2 yg ade broadband tu, aktif2kan la ideakins kite tu ek. line internet maktab nie block website kite beb. sian L-vis tau. penat create website tu. dulu wktu baru2 buat awal tahun ni, giler sume org aktif. last2, kene block plak. apsal hah? korang letak picture seksi sgt kot?? aku tak~ hehe. takpe la. nak wat cmne. rindu ideakins. pada readers yg lain, maybe leh log in kot. try la ini.

okeh la. ingat nak update skit jak. tapi cm byk lak ngarut.

last. take care sume2. thanks and sorry for everything ya. kpd yg nak exam tu, seperti cik Syu, buah ati encik cendawan berkulat itu, jgn malas2 na.. rajin, rajin. struggle. do da best, be da best.

ok. ok. wish me luck ya... bubbye~

salam~


________________________________


weh korang2. aku bru check.
ideakins itu boleh bukak suda.
adeh. sume org ignore je sbb kecewa kan.
ingat ke still kene block.
sbb tu masing2 tak aktif. huhu.
sorry line internet maktab.
terkutuk lak tadi. hehe.

dah nak p prcticum bru tau beb.
takpe la. nanti pas 3 bulan. jumpe korang lagi.
sunggoh bosan~
haha. gurau je.


daaaaaaaaaaaaa~

4 comments:

Radiusi Maya Algebra July 11, 2009 at 3:06 PM  

eyh2,
nme sy ade d entri ni.
waa..sgt t'hru;D
appreciate;D
thnx sis.

practicum elok2,
lubuk antu?mcm seram jew nme tmpt 2.hee

lps ni xde dah la org
nk anta cmnt pnjg2 dkt cbox sy;D
i'll miss you :]

eyra July 11, 2009 at 10:19 PM  

welkame !
hee~

slmt yah di sane !
;)

soffea July 19, 2009 at 2:06 AM  

syu comel2~: hehe. sis cube bg semangat kat Syu je. anyway, thanks utk ingatan tu. yep. akanku jaga diri ini sebaik mungkin. hehe.


Brilliant Marjan@: salam kenal juga. iye. InsyaAllah. I'll do my best, thanks ya.


Eyra cute =): ye. thank u eyra. i'll take care of myself. kamu juga. jaga diri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP