Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

after quite a long time~

>> Thursday, June 9, 2011


Perghhhh.. giler lame tak update. ape tah dah penuh dengan cicak blog aku ni?? opss. musuh yg sejati kekal abadi tu. jgn sebut banyak2 kali please..


baiklah. assalammualaikum. apa khabar sume??? giler lah. bajet buat konsert ke hape ni?? dush2!~


sementara still ade 2-3-4 ari lagi holiday ni, aku try la buat rajin update blog ni. insyaAllah.. (padahal keje2 SU tak siap2 lagi ni) sape ckp cikgu cuti boleh goyang kaki? habaq maiii.. *tibe2 emo*

______________________________________________________________

next update :)




apakah?

di manakah?

bilakah?

*next!*



4 comments:

d_tieah June 9, 2011 at 4:12 PM  

Kesian cikgu kan.. Time cuti ni lah nak kena semak paper exam.. Pelajar ye lah goyang kaki.. Betul tak???
Ngee :) Kang kalo tak siap mark budak budak dok tanya masa bukak sekolah.. Bila kita jawab tak siap lagi muka semua naik muncung je..

Entry Terbaru : Day 1 : 10 Things About Hate

ecah mashuri June 9, 2011 at 7:00 PM  

huuuu...ecah pun dah xberupdate:(

selmt tinggl blog..uhuhu

soffea June 10, 2011 at 1:07 AM  

tieah:
wah. terima kasih kerana memahami :) tapi aku dah siap tanda kertas sume tu sblom cuti skolah. report card sume pon dah bagi cuma skrg busy nak siapkan fail lah, ape lah. keje setiausaha.. tu yg aku tak suke. huhu.

soffea June 10, 2011 at 1:08 AM  

echah:

huhu.. echah lame tak update jugak ke?? sis pon dh lame tak blogwalking sume. haih... echah. never say gudbye kat blog.. nak bace blog echah lagi. kalau hilang terus, tak best. rase kehilangan okeh. huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP