Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Bagi can Teacher Soffea membebel, boleh?

>> Sunday, May 15, 2011

Blog kelihatannya semakin terabai. adakah kerana jadual hidup seharian yang semakin serabai? tapi tapi tapi, tuan blog semestinya tidak serabai okkeyh. heh.




actually, tidaklah terlalu tunggang langgang hidup ni. cuma memang agak sibuk lah. even weekend pon perlu selesaikan tugas yg dipertanggungjawabkan. laptop pulak buat hal. ini pon ihsan meminjam laptop yg ber'cop' HAK KERAJAAN MALAYSIA. terima kasih Kerajaan Malaysia. Satuuu MALAYSIAAAA!!! *tibe2*






well. lama tak membebel kat sini. bagi can boleh?




esok HARI GURU. yeay. this is second year for me menyambut Hari Guru. Program banyak. n ya, aku pon dah siapkan 3 hamper utk sukaneka esok. so, harus bersukaneka secara bersungguh2 la sebab nak menang hamper besarrr punya.




tapi itu cerita esok. ape yg jadi pon tak tahu lagi. cuma pray the best for tomorrow lah. ewah. macam neves je nak sambut hari guru? macam lah masuk pertandingan peringkat kebangsaan ke hape ni? well, teacher memang salu overrr ;)




tahun ni memang makin busy compared to last year. yelah, tugas n tanggungjawab makin berat. and seriously, tahun ni memang aku rase mcm cepatnye masa berlalu. sebab, banyaknye benda nak buat. tapi, takpe lah.. semoga segala pengorbanan ini diberkati Allah. insyaAllah~








Whateva pon, aku cuma nak wish Selamat Hari Guru buat semua guru2 di seluruh dunia.


1) Guru2 tadika ku.


2) Guru2 primary n secondary school ku.


3) Lecturers in IPTAA n IPTAR.


4) Lecturer-lecturer Deakin University, Australia (yg salu lawat kiteorg every semester)


5) Rakan2 guru, since i started my SBEs, Interships n posting.






HAPPY TEACHER'S DAY!






10 comments:

cucu umie May 15, 2011 at 10:27 PM  

selamat hari guru yeah teacher..semoga success dalam mendidik pelajar..

Choqchodoch May 16, 2011 at 3:28 PM  

selamat hari guru...

kena ckp kt kak yan jgk le nmpknye =p

d_tieah May 19, 2011 at 9:15 AM  

Well, rasanya belom terlambat nak cakap Selamat Hari Guru.. Hehehe.. Best kan jadi gur??? Ngee :) Gaji besar woo..


Entry Terbaru : Nur Kasih The Movie ; Tonton Bersama Fizz Fairuz

Anonymous May 19, 2011 at 2:02 PM  

lor dah terbaca teacher memebel.nasib baik xsempat jadik anak murid teacher.heeeeeeeeeeeeee.



ce teka sape?;p

Amni May 19, 2011 at 4:31 PM  

heee.... selamat hari guru dear... moga menajdi guru cemerlang dunia dan berjaya di akhirat. amin....

Hana Faza-same person May 23, 2011 at 2:18 PM  

salam soffea

selamat hari guru, dear!
semoga terus bersemnagat mendidik anak bangsa..amin

pawaka19 May 30, 2011 at 2:35 AM  

wah awk ni cikgu juga..cun la tu..moga tak terlambat ucap hari guru

soffea June 10, 2011 at 1:09 AM  

terima kasih semua. selamat hari Guru juga ytk sume guru :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP