Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

setelah sekian lama menunggu~

>> Thursday, January 6, 2011



o yeah. akhirnye keluar gak result bila-nak-kena-interview. haha. take note. bila nak kena interview ye. bukan result interview dah lulus ke hape. but hopefully nanti akan lulus with flying colours la. aminnn~
so, perasaan sekarang adelah nervous yg teramat sudah menular dalam diri. semakin hari sure akan semakin menjadi2. mari lah sedar diri sekarang n study study study. (heh. ade bunyi macam pantun kan?)
wish me best of luck ya peeps :) semoga Allah permudahkan segalanya. InsyaAllah.
and ya. aku nak ucap TERIMA KASIH yg tidak terhingga, TERIMA KASIH teramat sangat kepada mereka2 yg telah memberi semangat kt entry lepas. maaf lah sbb time tu mmg blur giler. rase mcm stress je. tapi skrg dah ok skit. n plus, membaca kata2 semangat dr anda semua, menjadi bertambah2 semangat diri ni. i lap u all lah!!~
juga. thanks kepada GB yg mcm bg kesedaran dlm ucapan beliau, (secara tidak langsung) dlm mesyuarat kurikulum tadi. it makes me realized that TEACHER SHOULD BE PREPARED TO FACE ANY CHALLENGES in TEACHING. ya. semua ini akan menjadi pengalaman yg amat berguna.

12 comments:

d_tieah January 7, 2011 at 8:28 AM  

Intrvw SPP ke tu?
Aku dulu pernah last 2 years..
Jadik calon simpanan je..
Xpe, maybe takde rezeki kan..
Post aku ms tu pembantu tadbir..
Soklan dia kan, dia tnye rukun negara, rukun islam, rukun iman..
Haha..
Saje dia nak tgk keyakinan kite sebenarnye..
Btw, gud luck ye..

zns January 7, 2011 at 11:15 AM  

oooo....ada intv..gud luck..yang penting, buat persediaan..:)

echah mashuri January 8, 2011 at 9:20 PM  

sis.interbiu untuk ape ni?chaiyok!heheeh...nnti bile dh dpt nnti jn lupe blnje;p

Syam January 8, 2011 at 11:28 PM  

Good luck akak! U can do it! ;)

nas January 9, 2011 at 11:15 AM  

wahh...baguslah akak da dapat interview...interview ape ek? nak jadi cikgu sekola ea?
hehehee..bagus2..gud luck soffea :)

latest entri:

evolusi muzik di malaysia; sempena AJL ke 25

Hana Faza-same person January 9, 2011 at 6:48 PM  

selamat berjaya , soffea! akak doakan awak suksess menjawab dengan cemerlang dan terbilang! chaiyok!

HEROICzero January 11, 2011 at 2:21 AM  

hehe gud luck~ jawab elok2 jgn kalut2.. keh3x. All the best! =)

maCy January 11, 2011 at 9:22 PM  

m senior semua xdpt result posting lagi~ adeh

soffea January 20, 2011 at 10:04 PM  

along: ye. sbb entry ko la aku bsemangat. hahhaa.

soffea January 20, 2011 at 10:08 PM  

tieah:
wah. senang kan kalo tanye mcm tu je. aku risau nih. neves. nway, thanks ye.


zns: betul. persediaan tu penting. thanks. rindu anda~


echah:
interbiu spp. utk perlantikan n sah jawatan sbgai guru. doakan sis ye. thanks echah. wookeh. no hal. jom sis belanja sky juice. hehe.



syam:
thanks syam. insyaAllah. pray for me ya~



nas:
interview sah jawatan. sah menjadi cikgu gitew. hehe. thanks nas.



cikgu Iman:
thanks cikgu. insyaAllah~



sis hana:
rindu akakkk!! thanks kak.. aminnn.. semoga Allah permudahkan urusan saya..



Hero:
thanks ya.. iye. harap tak kalut lah..


maCy:
a'ah. tu la pasal. sian dorg~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP