Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Korang tahu tak?

>> Thursday, January 13, 2011


Korang. Korang tahu tak? aku nakkk sangat update blog. nak blog walking. nak komen entry kome sume. tapi...



1) lappy aku dah NAZAK giler! google chrome n mozilla da takleh bukak. tah ape yg corrupted pon tak tahu. and the only one yg aku leh bukak ialah si kolot internet explorer. ni pon version yg mane tah. nak download baru dh no free space since all the spaces are fully booked n own by viruses! dah la tak bayar sewa kat aku. kalo tak, dpt gak faedah kan~


2) aku menyampah sbb IE tah pape la.
blog aku dah lari lintang pukang. macam buruk benor le~ kalo view via mozilla or GC ok je kot. pastu aku mule la serabut mata menonton keadaan ini. ke memang blog aku dah kusut masai? dah tunggang langgang? iye eh korang? huhu. sedihnye~




3) AKU MENYAMPAH SEBAB IE MEMANG TAH PAPE~
enty yg lepas. dah puas kot aku enter enter n enter supaya ade gaps between paragraph. tapi.. mengapakah bile dah post n aku view, sumenye rapat n padat sahaja? why owh why?? tension betul. entry yg ini pon i bet akan mcm tu jugak. ke aku je yg view mcm tu? kalo korg view ok tak? huhu. aku tak suke la rapat2 ni. penat mata nak baca. penat otak nak pikir. penat hati nak merasa. eh?


eh. aku dh tau. aku spatutnye kne edit html kalo dah PUAS tekan enter berpuluh kali. oh. pity me. buta IT. hehe~


-ok. dh habis membebel psl lappy-



4) busy oh busy~
the other reason, busy memang tidak dpt disangkal lagi lah. awal persekolahan mmg mcm ni. banyak lagi keje tak siap. Jadual utk LADAP. minit mesyuarat HEM. fail Panitia Sains. kelas tak teruurs lagi. oh ya, teks ucapan murid tak buat lagi! ok enough. dah tak mahu senaraikan dah. iye. dah sedar diri.


cuti paling dekat adelah bulan 2 nti.

keje ko asyik nak cuti je kan soffea~




ya Allah. bile la nak format lappy nih. aku nak update n share story about my yesterday lesson; teaching pupils about genital part (as required in pendidikan kesihatan subject). nak share pengalaman n respons dorg. a reflection entry maybe~

24 comments:

Hana Faza-same person January 13, 2011 at 11:32 PM  

salam soffea,
xpe dik..take ur time..semoga cepat2 kembali pulih..:)

IMANSHAH January 14, 2011 at 12:02 AM  

menyampah pun ada guna gak an..hehe

echah mashuri January 14, 2011 at 12:17 AM  

hahaa..maknanya lappy nak duit ah tuh.cepat2 anta kt spital.hohoho

walaupun nmpak sibuk mcm tuh.tapi tetap jeles sebab sis dpt jadi cikguuuu.!

nas January 14, 2011 at 12:49 AM  

aku pon benci gak ngan IE..so slow...macam siput sedut jerk..hehhee...aku prefer chrome...pergh...ko ajar ea genital part dlm pjk..hehehe..bagus :D

ijatnuar87 January 14, 2011 at 2:21 AM  

hehehe...try la guna safari...ok gak la dari IE..apapom cikgu,utamakan yg utama dulu,hehhee

d_tieah January 14, 2011 at 9:43 AM  

Rilex derr..
Be cool..
Haha..
Ok je blog ko ni..
Aku pun hairan, ble bukak kat komputer ofis, blog aku dia punya font skema siot..
Sdgkan aku dh tukar font..
Nape boleh jd camtu ek?
Ke aku sorang je boleh tgk font blog aku yg dah cantik ni? *Cantik sgt ke?
Hahaha..
Btw, ko mesti terjah blog aku tau..
Wajib! *Ini paksaan..
Ngee.. :)

mR.sYaH January 14, 2011 at 10:52 PM  

lama dah xguna internet explore.. gilah format laptop.. kejap jer.. heheh..

Mr. TN_SkY January 15, 2011 at 3:46 PM  

hehehe..just format ur laptop:-) neway memang IE semak cket..huhu..em..nmpk cam ok je post nieh..ade selang2 jugak hehe..=_=

maCy January 16, 2011 at 7:23 PM  

kena anta spital tu da ;D

SENORITA ZATY January 17, 2011 at 9:50 AM  

huhuhuhuh . cuti cuti dan cuti , huhuhu

HEROICzero January 18, 2011 at 4:23 PM  

aish kalau mcm tu gaya nye, format je la ek~ heheh!

*rasa2 nak tuka layout.*

soffea January 20, 2011 at 10:21 PM  

sis hana:
salam kak :) tu lah. harap2 lappy n saya cepat2 sembuh la. sy pon tak sihat skali. haha.

soffea January 20, 2011 at 10:21 PM  

isz:
opera mini tu mcm mozilla eh? huhu. takleh nak donlod ape2 nie isz.. kene format gak~

soffea January 20, 2011 at 10:23 PM  

echah:

kalo htr kat spital 1 malaysia boleh tak echah?? hehe. boleh dpt free caj kan? weheee~


ala.. meh la skali sama2 jadi cikgu. jommm cikgu echah~

soffea January 20, 2011 at 10:24 PM  

nas:
tu lah pasal. dah la suke lari lintang pukang sana sini. sakit mata aku doe. mozilla n chrome corrupted. virus punye pasal. huhu.

a'ah. aku dh aja.. kene beb. ada dalam sukatan. hehe.

soffea January 20, 2011 at 10:25 PM  

ijat:

eh? safari? tak penah dengar pon? hehe.

a'ah. betul. utama\kan yg lebih penting~

soffea January 20, 2011 at 10:26 PM  

tieah:
haha. tu la.. bengang wei mcm nie. huhuhu..
aku dh terjah blog ko beb.. ade mention aku ke? hehe..

soffea January 20, 2011 at 10:26 PM  

liquid::

aiseh.. nak beli baru. kalo boleh beli ngan daun.. alangkah bahagianya saya. hehe.

soffea January 20, 2011 at 10:27 PM  

mr. Syah:
a'ah. lama dah tak guna. sbb kolot. skali, kene terpaksa guna gak..

kejap je eh?? aku ni malas betul nak transfer segala macam benda. tu yg jd lama tu. huuhuhuuu

soffea January 20, 2011 at 10:28 PM  

mr TN:

tolong formatkan pleaseee.. hehe.

tu lah. nasib baik ok. thanks sbb bgtau ok. hehe.

soffea January 20, 2011 at 10:29 PM  

maCy:
a'ah kan maCy~

senorita:
cuti itu pembakar semangat. hahaha.


Hero:
wajib diformat nih. huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP