Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

cuba mengurangkan nervous dgn entry yg mcm gedik ni~

>> Tuesday, January 25, 2011

rase mcm banyak lagi tak baca ni. pastu mcm tak sedar2 kan sbb dok update blog plak. apakah semua ini, soffea? huhu.


sbnrnye rindu gila kat internet connection. 3 ari kot tak dpt. ni bru ok. so, izinkan sy mengarut di sini :)


__________________________________________________________



tomorrow is the day, peeps!! i'm going to attend an interview. interview SPP untuk perlantikan dan pengesahan jawatan. hope everything will go smoothly. moga2 :)


oh yeah. sekarang nervous sudah di tahap maksimum. esok mungkin akan burst trus nih. dan harap burst dengan cara yg paling bergaya lah :)



saya nervous. jadi sy cuba release dgn cara mcm ni - mengarut di blog. boleh kah?



___________________________________________________




ni budak Deakinians 2 org yg agak lewat daftar SPP online. sebab tu lah lewat dipanggil interview.


hye. kami nervous nak kene interview ni ;)





tapi haruslah berlakon konon mcm cool kan~






nanti nk senyum bajet comel cmni boleh tak?
dgn harapan interviewer tak smpai hati lah nak provoke banyak2.
hehe :)



tahu kenapa tangan asyik di dagu?



sebab....



cakkkkk


nak cover JERAWAT BESAR punye pasal. hehe.





ok lah. nak susun fail. nak get ready untuk esok. letak nametag. letak stokin. kasut. pastu nak baca untuk kali terakhir. pastu tido. esok jam 6 pagi dah kene gerak dr rumah (-_-')


sahabat. doakan saya ya. semoga Allah permudahkan segala urusan. semoga segalanya berjalan dengan lancar. semoga Allah lancarkan pertuturan saya. dan semoga segalanya dalam keadaan yang baik esok. insyaAllah.. aminnn~



peace (^__^)v
dokan kami ya :)




eh. apsal aku guna 'saya' nih?

27 comments:

echah mashuri January 25, 2011 at 10:48 PM  

gud luck sis...nnti kalau dh konfirm t blnje k.ehheeheh..;p

ijatnuar87 January 26, 2011 at 7:55 AM  

wahwahwah...sronoknyer la...huhuhu...biler la nk posting nih....aper pom,gudluck,hehe

d_tieah January 26, 2011 at 9:16 AM  

Gud luck tau..
Wah, serba kuning sepasang je korang berdua..

zns January 26, 2011 at 4:24 PM  

ha...dr segi warna baju dah dapat markah dah...sebab pakai warna yang ceria..
iya soffea...yang baik baik saja zns doakan utk kamu..insyaallah

mR.sYaH January 26, 2011 at 8:14 PM  

semoga berjaya...

jerawat tu buat makin cantik.. hehe..

echah mashuri January 27, 2011 at 12:30 AM  

tgk tuhh...xbalas kome org.nak majuk ah.:(

soffea January 27, 2011 at 9:59 PM  

echah:

thanks echah. alhamdulillah. everything went so well. nanti sis story mory eh. hehe.

belanja? berehhhh.. hehe

soffea January 27, 2011 at 10:00 PM  

ijat:

hehe. thanks ijat. eh, ijat tak posting lg ke?? ijat yg 1st batch of kpm programme tu eh? huhu. takpe. dgr cite dorg kate 7feb nie posting. so, gud luck ijat :)

soffea January 27, 2011 at 10:02 PM  

tieah:
thanks tieah. alhamdulillah. sume ok. aura kuning dlm gmbar ni kot. hehe.


zns:
rindu kamu!! hehe. ceria gitu terang2 kan. hope markah lebih sikit la. haha. tp smlm tak pakai baju ni pon... hehe.
thanks ya.. doamu sntiasa bersama ku :)

soffea January 27, 2011 at 10:03 PM  

mr. Syah:

thanks syah.. syukur sume dh lepas n well done soffea. eceh.

ish. jerawat tu mbuatkan lebih stress nih. hahaha.

soffea January 27, 2011 at 10:04 PM  

echah:

alaaaa... takmo la majuk echah.. sorry. sorry. sis busy skit la.. hehe. jom jom. sis blanje sky juice nak. hehehe.

soffea January 27, 2011 at 10:05 PM  

hans:

haha.. sakan eh? hehehe.

ijatnuar87 January 28, 2011 at 10:22 AM  

huhuhu...pkul 3 nanti leh chek...dah berdebar2 nih...xtau la dapat maner...huhuhu

nas January 29, 2011 at 12:23 AM  

xpe je ko gne saya..
hehehehe...
amboih...
sempat berposing dalam kereta eah...
member ko ke yang bwak kete ke ko yang bwak kereta?
hu3

anyway..
gud luck

latest entri:

1 hari 5 peristiwa; terakhir aku melakonkan watak 'mak' dan aku accident!

Anonymous January 30, 2011 at 12:08 AM  

hehehe...sis!ecah xupdate pn still akn usahakan jenguk sini.:)


echah anak mashuri

soffea February 1, 2011 at 6:20 PM  

bighagenjo: thanks :)

ijat: pe cite? dpt posting mane la? IE sucks. takleh bukak blog ijat. huhu.


nas: haha. pompuan salu gitu kan. sume tempat pon nak camwhore. huhu. kwn aku yg drive. tumpang die. hehe. nway, thx nas. dh berjaya :)

soffea February 1, 2011 at 6:21 PM  

echah yg anonymous:
hehe. rajin2 la jenguk sini walo bosan ye. hehehe.


bunga:
tu la pasal. hahaha.


nurul:
thx dear :)


iman:
hahaha. kuning berdaulat. payung negara. lalalala~ hehe.

ijatnuar87 February 1, 2011 at 8:02 PM  

hehehe...dapat pahang...guna la chrome,xpom donlod jek safari...

soffea February 10, 2011 at 5:44 PM  

ijat:
owh. pahang kat mane tu jat? bentong ke? hehe.


ina cute:
ok sgt ina.. nanti nak share. tak buat2 lagi entry. haihh~

forever and a day February 11, 2011 at 5:35 PM  

hehe..bguslh tu..=) msti best dh jd cekgu..hee..xsabo dh ni..hihi

ijatnuar87 February 12, 2011 at 2:26 PM  

hehhehe...dapat SK Merchong Jaya,kat pekan...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP