Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Dear my 1st Love~

>> Sunday, April 18, 2010

erm, jarang kot aku nak sentuh tentang kisah cinta aku. wah. giler gelimat nak taip ayat 'kisah cinta'.. hahaha.. tapi takpe. akanku gagahkan jua. agagaga~

He is my 1st love. but not the last. so, paham2 je la perasaan 'sayang' tu kalo ngan ex yg 1st love nie kan. lain mcm skit kot. cm susah nak buang dr hati. cm susah nak delete all the memories. eventhough kiteorg tak penah jumpe pon. everything were through myspace and phone. haha. kelihatan seperti mahu membuka cerita lama bukan? ah. tak. tak. this is not the main point. and aku dh mcm, "owh.. i am out of the topic already". ok. ok. perlu alignment semula~ heh.

anyway, we are still friends. tapi mcm2 tu je la. biase2 je.. and die pon da ade awek baru. comel. padan la comel ngan die. hehe. bagus la kan. see. aku tak jeles skit pon. sbb kisah aku ngan die da lame hbs. about 4 years ago kot... so, i'm happy for him. truly happy.

and satu lagi. die baru je smbung blaja balik. somewhere in kedah. dan aku seronok tgk die busy ngan student life die. byk programme. byk aktiviti. and byk kawan. bagus la.. drpd dulu, keje asyik nak melepak je kan.. hehe. keep it up ya~

aku cuma doakan segala yang terbaik utk dia. dan yg penting, sgt teringin tgk die mcm dulu, waktu die blaja kat Yemen dulu.. takpe la. people change right? mungkin perlu masa.. and still, i will pray for his best. Aminnnn~


psssttt: rupenye mcm nie kan, kalo kite betul2 sayang kat org seikhlas hati.. kite pon akan bahagia bile tgk die bahagia. dn sume itu terbit seikhlas hati. sincerely =)


++ Semoga awk dpt segala yg terbaik dlm hidup awk, Syafiq =) ++

_____________________________________

eh. eh. apsal tibe2 jiwang lak nie? hahaha~


oppss.. tapi kalo buaya darat tu,
jgn harap la aku nak baik mcm nie ngan ko.
dasar crocodile land!!~
cepat2 la pupus. hahaha.

4 comments:

Alynn Notnot April 18, 2010 at 8:47 PM  

hehe, my first ex pun da ade awek baru. tp dye ni pelik sikit. kalau rapat sikit, mule ckp psl kawen. so better tak kontek lgsg. =,="

fatin alia April 18, 2010 at 9:01 PM  

iye semoga syafiq dpt terbaik dlm idup die.. :)
sofia pun patut dpt yg lebih terbaik dlm idup sofia

soffea April 18, 2010 at 10:10 PM  

alynn: hoho.. ex bf alynn tu ade ati kat alynn lagi kot? sbb tu ckp psl kawen je?? haha. kalo berkawan tu cm menyakitkan ati je, bek takyah kwn kan. hehehe.

soffea April 18, 2010 at 10:12 PM  

fatin: yup. doakan yg terbaik utk die. thanks fatin. aminnn~

and you too. fatin pon deserves yg terbaik dlm idup fatin. chill ~ =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP