Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Saye nak kawin ngan doktor, boleh ka??

>> Friday, August 28, 2009

Salam~

Arini wan dah leh kuar dr wad. N abah n mak pon bru smpai dr hospital Selayang mlm semalam. Alhamdulillah~ Everything will back to normal, even not totally 'normal'. hu. Semoga Allah sentiasa bersama kami~

waaaa.. esok dah nak balik sarawak. sgt malas okeyh~ dah la esaimen tak siap lagi. pikir nak smbung prcticum lagi. hu. malas nak wat lesson plan. Tolong la sediakan PPM utk cikgu. haha. aku nak masuk mengajar je. leh tak wei? huhu. banyak cntik muka kau.As Mr. Kam said, "no planning, no teaching". Is it clear Siti Soffiah? hehe. yes, yes.~ smbil menggangguk kepala dn tersengih manje~ haha. ade ke sengih manje? biarkan minah ni mengarut~

duh. time dok jage wan kat hospital, suke je tgk nurse n doktor tu bkerja. tapi lg suke tgk doktor la.. ehem. doktor, nak kawin ngan saye tak?? haha. dush2!~ desperate giler statement itu. ok, ok. sile tarik balik. ~takmo~ hehe =) anyway, byk giler nurse yg practical kt situ. dr 2-3 kolej la cmtu. musim practical kot. tapi bile pk2 balik, i'm proud to be a teacher~ haha. tak pasal2 je. bukan pe. tgk dorg practical tu cm pelik je. tibe2 ramai2 berkumpul kat satu pesakit. aku pon pk la, "owh. maybe work in a group". hehe. mungkin gak dorg tak berani wat pape tnpa arahan kot. hehe. whatever pon, minat masing2 kan. i don't have a right to comment about their profession. sorry nurse. hehe~




Saye sakit hati la doctor~ hahah


takpe la. yg penting, doctor and nurse and sume kakitangan hospital tu amat2 penting~ dgn ini, saya mengucapkan selamat menyambut Ramadhan al- Mubarak kepada mereka. hehe. ade kaitan ke?? belasah je~ heh.

2 comments:

monstermad_saady August 28, 2009 at 9:05 AM  

hahha..bleh2...nk kawen ngan doktor yg mane?

soffea August 28, 2009 at 9:13 AM  

nak kawen ngan doctor yg jujur n baik budi pekerti serta setia, dan juge amanah, disertai ikhlas, hensem pon leh jugak, tambah dgn bla bla bla~ hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP