Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Kisah 2 perantau di bulan Ramadhan~

>> Sunday, August 30, 2009

Salam~

Citer sedih waktu smpai di Airport Kuching, jam 5.45 pm.

Pakcik lupe kena amek kiteorg kt airport. Then, keta pon takde. huhu. memang la pakcik~ smpai ati lupe kat kiteorg. hu. nasib baik pose tau. kalo tak dh mcm2 dh kiteorg ngumpat pakcik tu. ~haha. pdhl dh kutuk2 da~ kurang pahala pose kiteorg tau.

huhu. then, call another pakcik. die ckp leh amek, tapi pas berbuka. huhu. takmo. kiterog nak berbuka kat bilik kat maktab. takmo kat airport~~ huhu.

then, mintak tlg cikmat~ cikmat dh berusaha mencari keta. tetapi t.i.a.d.a~ huhu. time kasih la cikmat sbb tolong kami walopun tak ikhlas. wakaka. ~ayat fieza~ haha. takde la. angah tau cikmat ikhlas. thanks~

so, nak tak nak, kene la berbuka kat airport gak. mkn kfc yg konon2 nak take away itu. huhu. sgt sedih.

Call mak, saje je berlagak nak ckp "angah dh berbuka. mak dgr tak angah tgh mkn ni?" haha. giler poyo. pastu mak ckp, "tadi p Bazar Tmn Melawati, banyaaaaaaak sgt jual otak2, angah". waaa~ saje tau~ pastu dgr suara ciknah di belakang, "kiteorg makan ayam Belanda". huhu. sgt sedih ok. dah la mkn KFC je. kt airport lak tu. Redha je la Soffiah~


+kat surau airport+





+ menunggu pakcik. lihat di belakang. byk beg oo~ +



Terpaksa la jugak tggu pakcik Kamil. Smpai maktab dlm jam 9 la cmtu. pastu dah tak larat pape. dah kemas2 sume, siap2 ape yg patut, trus tdo. huhu~





1 comments:

duckling August 30, 2009 at 12:44 PM  

hahahaha...sodih2..tragis2..huhuuhu..nape lah x cari kami..kami ada helikopter blh amik anda...kuang3...ooo dh ada mktb yeee...nape x nmpk pun..bila blik Los Angeles???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP