Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Dugaan Ramadhan~

>> Tuesday, August 25, 2009

Salam~

Baru je balik dr hospital ni. hu. byk sunggoh dugaan di bulan Ramadhan ini. Aku harap Allah berikan kekuatan itu kepada kami. InsyaAllah. Semoga semuanya dalam keadaan yg baik, dan di bawah lindunganNya. InsyaAllah. Amin, amin, amin....

___________________________________


Kadang2 bile terlalu banyak yg kite simpan, tanggung dan rasai, mmg ada rasa untuk share dgn others. Sharing with somebody, maybe. Someone who is really care about you. Someone who can calm u in anyways, and any situation. Someone who might gives u support and talks something to make u strong. But somehow, i think... Allah is enough for me~ Hati mengatakan, "Allah itu Maha Mengetahui. So, kenapa perlu terlalu ikutkan perasaan yg terlalu inginkan perhatian?. Allah lebih berkuasa ke atas sesuatu". He knows everything. Jadi, yakinlah dgn Allah. Jgn berputus asa dr rahmatNya. Mencari cinta Allah itu lebih penting dr segalanya~

___________________________________

Moga Ramadhan kali ini membawa seribu keberkatan buat kite semua. InsyaAllah~




Semoga kite mendapat petunjuk hidayah dr Allah SWT.
InsyaAllah~

3 comments:

wanie August 26, 2009 at 5:12 PM  

oit...pi hospital nape x shat ke?

monstermad_saady August 27, 2009 at 8:32 PM  

amin.. berdoa lah agar kite semua ade di bawah perlindungan Allah.. wan camne?

soffea August 28, 2009 at 6:20 AM  

wanie; aku p ngorat doktor kat sane. muda2 woo doktor sini. hehe =)

saadiah; erm, wan dah boleh kuar pagi nie. pas doktor check kot~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP