Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

1st in 2012 :)

>> Sunday, January 1, 2012


Assalammualaikum :)

oh well!


Gila lama tak update. Sampai rasa segan nak menaip kat lapangan (?) blogger nie. wei. wei. kenal aku lagi tak?? kenal tak? *soalku kepada blogspot* takkan nak tanya kome pulak kan. malu le..

malu...

sebab,

sebab,

sebab,


memang takde yang kenal pon. tahu dahhh. haha.


*pangg!* (sound effect lempang ye kawan2.)

ape ni? tak berubah lagi perangai suka merepek tu kan? hihi :)

____________________________________________________________


ok!

sebenarnya nak update sikit je. pasal New Year. oh hey! arini 1st January 2012 kan. Happy New Year everyone!


Pergh! ini ucapan first aku okeh.

Actually, aku dari semalam dok baca orang post wishing happy new year happy new year. selamat tahun baru blablabla :) bagus kan. sampai aku sendiri rasa macam nak kongsi je wish dorang tu skali. sebab tu i posted nothing :) hehe.


Dan ya, macam berlumba-lumba ni, dok update countdown kat sini la, berkumpul kat situ la. oh hey, semangatnye korang. bagus laaaa.. *mata ke atas, tangan ke dada*

Eh, tapi takpe la. walo mcm mana pon korang sambut, janji jangan overrr buat ape2 yang tak senonoh okeh. nehi. nehi.


Aku sebenarnye pon tak paham, kenapa perlu sambut bukan main kan? giler bukan main2 punya sambut. aku semalam buat ape? tido. lagi best :) tapi kalau dapat pergi tengok Ustaz Azhar Idrus and Zizan kan best. boleh tambah ilmu :) tapi takde rezeki pulak. maybe next time, next event. InsyaAllah :)


____________________________________________________________

Baiklah.

2011 dah berlalu. Every parts of it are a lesson for me. i've learnt so many things. ups and downs. hurts and loves. being ignored and appreciated. banyak lah. semuanya mengajar, menjadi yang lebih baik untuk diri sendiri dan orang lain. Ini lah kehidupan, sekolah yang paling baik. Pengalaman, rujukan yang paling hebat :) Terima kasih Ya Allah.



To 2012, i never ask u to be good to me, but aku sendiri yang akan jadikan 2012 adalah yang terbaik daripada tahun sebelum2 ini. Hidup bukan untuk menyerah semata-mata kan. Usaha, ikhtiar, doa dan tawakal itu lebih penting :) dan ya, Istiqomah :) Semoga segala-galanya adalah baik. kalaupon ada yang pahit, itu lah ujian, in order to create the real me! Allah knows the best :)


Azam? hmm... tak kenal. siapa Azam? hahaha.


Azam...
Takde apa sangat. cuma nak tunaikan azam yang lepas. sebab, macam tak sepenuhnya tertunai kannn.. tu lah, tak istiqomah.


dan ya, there are certain things yang kita rancang, tapi Allah jugalah penentu. sebab, Dialah perancang yang terbaik.


Actually, rasa macam nak gelak bila baca azam last year.

Tajuk entry tak menahan tu... To fall in love sangat lah dengan knowledge. hajat nak sambung master. tapi belum rezeki lagi. but hey, doa juga tu kan "to fall in love"~ bila bukan di situ rezeki kita, Allah bagi rezeki yang lain. Alhamdulillah :)

*berkias?* hehe ^_______________^


oh. oh. dah panjang nie. nanti kita story2 lagi k :)



Last but not least,


HAPPY NEW YEAR
Semoga semuanya adalah baik-baik :) chill yo :)



2 comments:

Hana Faza-same person January 4, 2012 at 10:26 PM  

Happy New Year, Soffea.. Akak pon kurang setuju kalau smbut new year tak tents hala..anyway, may 2012 a fruitful year for us..amin

Anonymous January 26, 2012 at 11:33 AM  

Ini akan menjadi akhir hari saya, namun sebelum akhir saya membaca ini bagian fantastis menulis untuk meningkatkan pengetahuan saya .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP