Powered by Blogger.

Appreciate them~ thanks.

Meet my new sayang~

>> Sunday, October 30, 2011


Ehem!

Yang ditunggu-tunggu telah tiba. eh. tak. tak. ini bukan prince charming. tetapi ini my new sayang.

Sebenarnya tak lah TIBA pon. aku pergi mencari dan membeli, tahu. jadi 'sayang' ini bukanlah seorang hero dalam bentuk manusia yang boleh dijual beli. ia hanyalah sebuah idaman hati since 5 months ago. pheww (-_-') tiba2 berpeluh semula bila terkenangkan penantian itu. betul lah. penantian itu satu penyeksaan. (bukan satu Malaysia). but hey, it's worth lah since i've waited patiently (sangatttt) for this time! haha.



so, here it goes.....


(effect pukulan gendang please!) overr~



meet my new sayang :)
haruslah merah juga yaw!~



takde iPad 2 versi merah. sebab tu WAJIBulghunnah beli cover MERAH :)
how i love red damn much!~ *tiba2 emo terapi warna ni kenapa?*





sekarang masih terkedek2 touch sana sini. tapi hari kedua ni memang macam dah expert gila! bab touch touch je la~

dan juga, tak habis2 excited dok explore itu dan ini. well. it's normal kot!!~ hehe ^_________________^





Alhamdulillah. All praises to Allah. semoga rezeki ini diberkati. aminnn~


Last but not least, Thanks to my younger n youngest brothers, sebab teman kakak p KLCC and menyedekahkan wang dengan banyak di sana :)



Alhamdulillah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila lah :)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP